Evenimentul Zilei > Politica > Dan Mihalache: „Guvernul Cioloș a fost o soluție de AVARIE. Ne dorim un guvern politic după alegerile din 2016”
Dan Mihalache: „Guvernul Cioloș a fost o soluție de AVARIE. Ne dorim un guvern politic după alegerile din 2016”

Dan Mihalache: „Guvernul Cioloș a fost o soluție de AVARIE. Ne dorim un guvern politic după alegerile din 2016”

Consilierul prezindențial, Dan Mihalache, a vorbit despre guvernul condus de Dacian Cioloș. Acesta a spus că instalarea fostului comisar europeana fost o soluție de avarie.

De asemenea, Dan Mihalache a dezvăluit care sunt planurile președintelui Klaus Iohannis după alegerile parlamentare din 2016.

Guvernul Cioloș a fost o soluție de avarie. Ne dorim un guvern politic al Dreptei, dar după alegeri", a spus Dan Mihalache la România TV.

Mihalache a recunoscut că președintele Iohannis a avut dialoguri cu Dacian Cioloș înaintea demisiei lui Victor Ponta. "Președintele Iohannis a avut dialoguri cu domnul Dacian Cioloș, a fost comisarul României, la momentul respectiv, președintele se gândea la o implicare a domnului Cioloș într-un proiect politic, un proiect guvernamental", a spus Mihalache.

Dan Mihalache nu îl vede pe Dacian Cioloș conducând un partid politic. "Domnul Cioloș trebuie mai întâi să își dorească să aibă o carieră de om politic și nu l-am auzit până acum să își dorească și nici nu cred că o să îl auzim prea devreme", a mai spus Mihalache.