De asemenea în mesajul comun, Barna şi Cioloş au afirmat că „vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare”.

Vineri seară a avut o nouă rundă de negocieri între PSR şi PLUS, pentru constituirea unei alianţe care să cuprindă prezidențialele, localele și parlamentarele din 2020

Redăm integral mesajul postat pe Facebook

„Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dan, eu aflându-mă la Cabana Babele alături de Valerie, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar exista între USR și PLUS.

Da, discutăm zilele acestea despre viitorul Alianței. Alianța noastră e, de fapt, alianța celor care i-au oferit deja încrederea. Da, pe alocuri discuțiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei și cu soluții care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR și PLUS vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare.

Suntem hotărâți să găsim cea mai bună formulă pentru asta și nu ne vom ridica de la masa negocierilor până când nu ajungem la o înțelegere care să ne facă mai eficienți decât am fi separat, pentru că România trebuie guvernată bine după alegeri. Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o să cădem în capcana în care au căzut alții în trecut”, se precizează în mesajul comun postat pe Facebook

 

Te-ar putea interesa și: