Evenimentul Zilei > Politica > Dan Barna, bombă la final de 2019. Cu ce „rival” va vota fostul candidat la prezidențiale?
Dan Barna, bombă la final de 2019. Cu ce „rival” va vota fostul candidat la prezidențiale?

Dan Barna, bombă la final de 2019. Cu ce „rival” va vota fostul candidat la prezidențiale?

Dan Barna, fostul candidat la prezidențiale care a ieșit pe locul 3 în Turul I, a declarat că îl va vota pe Klaus Iohannis în Turul II.

Liderul USR Dan Barna afirmă, într-o postare pe Facebook, că participă la vot şi că îl votează pe actualul preşedinte, Klaus Iohannis, îndemnându-şi simpatizanţii şi susţinătorii să facă la fel. El precizează că toate ştirile despre boicot sunt ”încă o minciună ordinară din şirul de ştiri false marca PSD”.

„Cum luptam cu fake news? Continuăm să repetăm adevărul! Particip la vot şi votez actualul preşedinte. Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel”, afirmă liderul USR, clasat al treilea la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

El afirmă că toate ştirile despre boicotarea celui de al doilea tur de scrutin, din 24 noiembrie,  sunt încă o minciună ordinară din şirul de ştiri false marca PSD, nimic mai mult.

În ultimele zile, pe Facebook au fost lansate campanii  prin care se încerca inducerea ideii că Alianţa USR-PLUS îndeamnă la boicotarea turului doi al alegerilor prezidenţiale.