„Spre deosebire de PSD, la Evenimentul Zilei nu sunt toate știrile controlate de mine. Ca atare, nici n-am citit înainte, nici n-am inițiat știrea care v-a deranjat atât de tare.

Poate că nu este adevărată, poate că este, dar sunt convins, văzând reacția, că v-a deranjat nespus. Simt nevoia să vă răspund pentru că, deși nu am semnat această știre, m-ati nominalizat.

Personal, nu mă interesează viața dumneavoastră privată, ci activitatea politică. Iar acolo m-am exprimat în nenumărate rânduri cu aprecieri mai puțin laudative.

De exemplu, nici acum nu am înțeles de ce Parlamentul pe care îl conduceți și îl controlați nu a modificat Ordonanța de Urgență dată de Dacian Cioloș, ca să nu mai vorbesc de multe alte elemente concrete pe care le puteați corecta. Sau lămuri în privința Statului-Paralel de care vorbiți în ultima vreme.

Ca atare, interpretez atacul dumneavoastră ca fiind reacția emoțională a unui om politic tulburat de ceea ce se întâmplă înjurul lui. Ca să vă liniștesc, din punctul meu de vedere, relațiile personale nu vă fac nici mai bărbat, nici mai puțin bărbat, iar din perspectiva Evenimentului Zilei ceea ce contează este actul politic. Iar aici vă las să vă judecați bărbația singur.