Evenimentul Zilei > Justitie > Dan Andronic, despre justiție: „Poveștile sunt cutremurătoare”
Dan Andronic, despre justiție: „Poveștile sunt cutremurătoare”

Dan Andronic, despre justiție: „Poveștile sunt cutremurătoare”

Jurnalistul Dan Andronic a fost prezent, marți seară, la România TV. El a discutat pe marginea dezvăluirilor fostei judecătoare DNA, aflată în subordinea Laurei Codruța Kovesi.

„Prea vorbește multă lume despre lucrul ăsta în mod independent ca să nu te gândești că e ceva adevărat. Luând în considerare cazul judecătorului Mustață așa cum a fost el instrumentat, ceea ce i s-a întâmplat, modul tragic în care a murit și modul inuman în care a fost tratat. Toate lucrurile astea undeva au o legătură pentru că eu am stat de vorbă cu mulți oameni din sistem, mulți oameni care au trecut prin pușcării.

Vreau să vă spun că exista o tehnică pe care încearcă să o descrie și doamna judecător, o tehnică de frângere a voinței, că de fapt despre asta era. La o tehnică care ieșea din faza interogatoriului pentru că miza fie arestul preventiv fie încarcerarea. Poveștile sunt cutremurătoare, ce auziți acum, părerea mea, că sunt frații Grimm, față de de ceea ce se întâmplă în realitate.”, a declarat Dan Andronic.