Evenimentul Zilei > Monden > Daciana Sârbu, surpriză uriașă pentru Victor Ponta cu ocazie zilei sale de naștere
Daciana Sârbu, surpriză uriașă pentru Victor Ponta cu ocazie zilei sale de naștere

Daciana Sârbu, surpriză uriașă pentru Victor Ponta cu ocazie zilei sale de naștere

În familia Dacianei Sârbu a fost sărbătoare pe 20 septembrie deoarece soțul ei, Victor Ponta, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Daciana Sârbu i-a făcut o surpriză de zile mari soțului ei, Victor Ponta, cu ocazia zilei sale de naștere.

Fostul prim-ministru a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soția sa a postat o fotografie alături de soțul și fiicele lor, alături de care a scris un mesaj simplu și emoționant: „Fie ca toate zâmbetele tale să fie așa. Tribul tău este aici pentru a te face să zâmbești! #lamulțiani).”

De asemenea, și Victor Ponta a scris un mesaj pe rețelele sociale, cu ocazia zilei sale de naștere. Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune! Celorlalți – numai bine!”, a notat fostul premier, alături de o imagine în care apare cifra vârstei pe care o poartă cu mândrie de acum încolo.

Fostul președinte PSD are trei copii și a fost cel mai tânăr procuror din România, la 23 de ani, după ce a absolvit Facultatea de Drept din București.

Victor Ponta: „Au trecut jumătate – mă pregătesc pentru a doua jumătate!

Mai mult, Victor Ponta a fost cel mai tânăr premier al țării și din Europa, ocupând funcția la vârsta de 40 de ani.

Reamintim că fostul premier a adoptat o fetiță, pe care a prezentat-o într-o emisiune. Cei trei copii ai lui Victor Ponta sunt: Andrei (19 ani), Irina (14 ani) și Maria (8 ani). Fostul premier a mai fost însurat cu Roxana, iubita lui din liceu, cu care are fiul major deja.

Părinții lui Victor Ponta s-au despărțit când el avea 9 ani. El era răsfățatul mamei și al surorii mai mari, Alexandra (acum Herțanu).

Mai târziu, va mai avea o soră, Izabela, o fetiță vecină de bloc. Părinții acesteia au murit unul după celălalt, iar Izabela a fost adoptată de mama lui Victor Ponta. Izabela locuiește la Milano, în Italia, unde are o familie frumoasă. Victor Ponta a fost președinte al Partidul Social Democrat din 2010 până în 2015 și deputat de Gorj, scrie retetesivedete.ro.