M-a pus serios pe gânduri modul în care Răzvan Dumitrescu și-a dat afară un invitat din emisiune. Am avut foarte multă vreme impresia că Răzvan Dumitrescu este un om foarte civilizat și sobru. Am senzația că el s-a molipsit, în ultima vreme de la Mircea Badea. Din păcate așa se întâmplă și la școală. Exemplele rele se duc precum molima.

Badea amenință de ani de zile pe toată lumea cu bătaia. La elevi are succes, la mine nu.Eu am avut și am impresia că el este, de fapt un fricos cu mușchi și se comportă precum câinii care latră și nu mușcă.

Așa, mai golănește vorbind, vedetele Antenei 3 par cam moace, adică dintre aceia care se împiedică și își rup câte o mână pe la orele de sport, sau în curtea școlii. Răzvan Dumitrescu, nu și, fără să întreb pe nimeni am senzația că a făcut și puțin sport.

El nu pare fricos și nici speriat de un invitat, dar de la asta până să fii agresiv cu el și să îl dai și afară din platou, mi se pare un drum lung și de proastă calitate.

M-am tot gândit cum și din ce motive s-a transformat acest băiat?

Nu am găsit alt motiv decât Mircea Badea.

Poate dumneavoastră, cititorii ați și uitat că între Mircea Badea și Motociclistul-Karatist  urmează o luptă în ring, probabil vineri. Mulți elevi o așteaptă. Învățați cu blaturile din fotbal ei vorbesc deja că Badea l-a blătuit să nu-l calce chiar în picioare, pentru că adversarul său este și cu zece ani mai tânăr și luptător de performanță.

Oricum ar fi lui Badea îi va scădea nasul serios și odată cu el și obrăznicia, din ce în ce mai agresivă a colegilor lui față de invitați.

 

P.S. La noi în școală se fac pariuri dacă Badea prinde a doua repriză.