Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremurător! Bărbat găsit mort, în zona Patriarhiei din București, într-o cutie de metal
Cutremurător! Bărbat găsit mort, în zona Patriarhiei din București, într-o cutie de metal

Cutremurător! Bărbat găsit mort, în zona Patriarhiei din București, într-o cutie de metal

Imagine șocantă în inima Capitalei. Un bărbat a fost găsit mort, într-o cutie de metal, în această dimineaţă, în zona Patriarhiei din Bucureşti.

Bărbatul găsit mort într-o cutie de metal ar avea aproximativ 50 de ani şi este un fost tipograf, potrivit unui martor care îl cunoaştea, notează Antena 3.

Potrivit primelor informaţii, cadavrul bărbatului a fost găsit într-o cutie de metal aşezată lângă o trecere de pietoni.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi criminaliştii, care au început ancheta.

„În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că, în sectorul 4, într-o cutie metalică, destinată depozitării materialului antiderapant, a fost găsit decedat un bărbat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News