Evenimentul Zilei > Social > Breaking News. Cutremur de 5,1 grade pe Richter. S-a simțit și în capitală
Breaking News. Cutremur de 5,1 grade pe Richter. S-a simțit și în capitală

Breaking News. Cutremur de 5,1 grade pe Richter. S-a simțit și în capitală

Un cutremur foarte puternic a zguduit Japonia chiar înainte de de vizita președintelui american, Donald Trump. Seismul de 5,1 grade s-a simțit și în capitală, la Tokyo.

Japonia a fost zguduită de un cutremur major, cu doar câteva ore înaintea vizitei anunțate de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, în statul asiatic. Seismul a fost resimțit puternic în capitala Tokyo, scrie Fanatik.

Un seism cu magnitudinea 5,1 grade pe scara Richter s-a produs în cursul zilei de sâmbătă, în prefectura Chiba. Mișcarea plăcilor tectonice a fost resimțită cu putere în capitala țării, Tokyo, unde peste doar câteva ore urmează să sosească președintele SUA, Donald Trump.

 

Potrivit informațiilor furnizate de specialiștii Agenției Meteorologice din Japonia, epicentrul cutremurului a fost în zona orașului Chonan, situat în prefectura Chiba, la o adâncime de 40 de kilometri. Martorii oculari relatează că seismul produs la ora locală 15:20 (09:20, ora României), a fost resimțit puternic, mai ales în zona capitalei, însă până la această oră nu s-au semnalat daune materiale sau victime.