Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur în televiziune. Antena 1 schimbă complet „tactica”. Au eliminat emisiunea favorită a românilor
Cutremur în televiziune. Antena 1 schimbă complet „tactica”. Au eliminat emisiunea favorită a românilor

Cutremur în televiziune. Antena 1 schimbă complet „tactica”. Au eliminat emisiunea favorită a românilor

Grila de programe la Antena 1 se schimbă radical. Emisiunea iUmor a fost eliminată din programul TV, locul ei fiind ocupat de un film.

Vineri seara, în locul celebrei emisiuni iUmor ce se difuza de la ora 20:00 românii vor avea parte de film, scrie Cancan.

După știrile de la Observator, care vor începe să se deruleze de la ora 19:00, la Antena 1 va putea fi urmărit filmul Ultimul vânător de vrăjitoare. Continuarea? Tot un film, cu începere de la ora 22:30, „Prințul”.

Emisiunea iUmor și-a mai încheiat un capitol, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, atunci când Mukinka Chibanga, zambianul venit în România, a intrat în posesia trofeului de la al 7-lea sezon. Urmează al 8-lea, iar ”sfoară în țară” s-a dat deja, pentru preselecții. Cu ce va fi ocupat programul de vineri, de la Antena 1, în orarul în care cu toții ne uitam la iUmor?

„Mi s-a spus întotdeauna că sunt amuzant, dar mai ales când am ajuns în România, prietenii mei îmi spuneau des că ar trebui să încerc să fac stand-up. De 4 ani mă tot gândeam dacă să încerc. Și până la urmă am încercat la o seară de comedie British din centrul vechi, unde am văzut că și românilor le plac glumele mele. După asta, un alt comediant de la Bristish night m-a invitat să merg la The Fool să încerc la un open mic. Restul e istorie”, a povestit Mukinka Chibanga, la Antena 1.