Unul dintre cei mai bogați oameni din România și-a prins partenera înșelându-l, informează Cancan. Tabloidul păstrează confidențialitatea omului de afaceri, însă spune că „trădătoarea” este o tânără creatoare de modă, Alexandra. Bărbatul și-a trimis detectivii pe urmele femeii, care au dovedit că tânăra avea în mod frecvent aventuri cu un alt bărbat cu bani.

Potrivit sursei citate, Alexandra era amatoare de senzații tari și cel mai probabil, și de bani, din moment ce frecventa în mod regulat un „cuibușor de nebunii” din Capitală, unde aveau loc orgii sexuale. Mai mult, acesta o acuză pe femeie că ar mai fi fost implicată în orgii cu un interlop, cu un alt băiat de oraș și alte femei.

Logodnica milionarului, profesionistă în „orgii secrete”

Imaginile au ajuns la milionarul înșelat, iar infidelitatea femeii nu a rămas nepedepsită. I s-au retras mașina, inelul de logodnă și alte cadouri oferite de-a lungul timpului.

Alexandra se apără și neagă acuzațiile faimosului milionar. Femeia spune că i-a fost mereu fidelă bărbatului cu care urma să se căsătorească. La sfârșitul anului trecut, celebrul milionar a chemat-o în judecată pe fosta logodnică.

„Mi-a cerut înapoi și inelul de logodnă, dar i-am zis că îl voi vinde ca să plătesc avocații să mă reprezinte în cazul plângerii penale pe care mi-a făcut-o. Doar în cărți și în filme se dau inelele de logodnă înapoi. În realitate, este altfel! Dacă el vrea inelul, atunci să-mi dea și el bricheta de 1.000 euro pe care i-am făcut-o cadou și parfumurile exclusiviste”, a declarat Alexandra pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: