Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMUR în lumea artistică. Copilul NEŞTIUT al unui reputat actor român. Dezvăluiri INCENDIARE
CUTREMUR  în lumea artistică. Copilul NEŞTIUT al unui reputat actor român. Dezvăluiri INCENDIARE

CUTREMUR în lumea artistică. Copilul NEŞTIUT al unui reputat actor român. Dezvăluiri INCENDIARE

Cunoscutul actor şi cântăreţ Ştefan Bănică Jr. are, după cum ştie toată lumea, doi copii. Unul este cu prima sa soţie, iar al doilea cu Andreea Marin. Cel de-al treilea copil este încă pe drum, cu Lavilia Pîrva. Numai că, în urmă cu şapte ani a mai fost un zvon precum că, Ştefan Bănică Jr. ar mai avea nu alt copil, o fată, Adriana Nicolae Junior.

Artista Adriana Nicolae a cutremurat lumea mondenă, când a declarat că a rămas însărcinată în urma unei aventuri cu un actor celebru al cărui nume conține cuvântul Junior, potrivit b1.ro

Deși nu a dezvăluit identitatea exactă, presa mondenă a speculat că ar fi vorba despre Ștefan Bănică Jr, fostul soț al Andreei Marin.    

'Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut şi are în componenţa numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior', a declarat Adriana.

În prezent, Adriana Nicolae nu mai are silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani și se pare că a mai luat câteva kilograme în plus.

Aceasta a debutat în showbiz ca dansatoare la emisiunea 'Surprize, surprize', prezentată chiar de Andreea Marin, fosta soţie a nul Ştefan Bănică Jr.