Cuscrii

Cuscrii

The In-Laws

Prima întâlnire dintre viitorii socri Steve Tobias (Michael Douglas) şi Jerry Peyser (Albert Brooks), cu ocazia sărbătoririi logodnei copiilor lor, este ca nuca în perete. Dr. Jerome Peyser este un foarte blând specialist în tratarea bolilor de picioare, iar Steve agent CIA dependent de adrenalină, obişnuit  cu evitarea glaonțelor și negocieri cu traficanţi de droguri.

Stilul imprevizibil al lui Steve a îndepărtat-o pe fosta soție, iar relatia dintre el si fiul său Mark (Ryan Reynolds) este atât de încordată încât nu mai poate fi recuperată.

Intrările și ieșirile dramatice ale lui Steve, referirile sale criptice la o fugară rusoaică numită Olga și lupta sa cu un pușcaș în toaleta unui restaurant, îl fac pe Jerry să îsi imagineze că se va alege praful de nunta perfect organizată a fiicei lui Melissa Peyser (Lindsay Sloane). Din punctul de vedere al lui Jerry, intrarea lui Steve în familia sa reprezintă o abordare ”prea” concretă a promisiunii ”până când moartea ne va despărți”. (DIGI FIlm, 20.00)

Cu: Michael Douglas, Albert Brooks, Lindsay Sloane, Robin Tunney , Ryan Reynolds
Regizor: Andrew Fleming
Comedie/2003

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News