EduCat, un centru de formare pentru copii, vine cu o serie de cursuri adaptate vremurilor și perspectivelor profesionale cele mai avantajoase. Aici copiii pot frecvanta cursuri de utilizarea caculatorului, de programare, de robotică, de electronică, creative, de geografie etc. menite să-i atragă și să-i antreneze în a deveni mult mai competitivi și mai performanți în perspectiva provocărior care îi așteaptă.

 

De ce să alegeți cursurile pentru copii de la EduCat?

Există numeroase motive pentru care să alegeți aceste cursuri copii de la educat.biz. Ele  sunt concepute și susținute pentru a face față celor mai noi exigențe în materie de  educație și formare. Sunt interactive, dinamice, centrate pe latura practică și pe dimensiunea aplicată a anumitor domenii și vor fi cu siguranță foarte apreciate și utile pentru tinerii învățăcei. Profesorii posedă experiența  și răbdarea necesară pentru a explica și a-i atrage pe cei mici în a-și pune întrebări și a căuta în permanență răspunsuri. 

Cursurile sunt realizate de profesori cu experiență atât în domeniile pe care le predau, cât și în calitate de pedagogi. Ele sunt gândite să-i antreneze pe cei mici să participe activ în procesul de învățare și să formeze o serie de aptitudini extrem de utile pentru  pregătirea lor. Printre acestea amintim:

  • O mai  bună îndemânare
  • Dobandirea unor cunoștințe de programare și proiectare
  • Dezvoltarea gândirii logice, critice și sistematice
  • O mai bună capacitate de exprimare și de comunicare a ideilor
  • Dezvoltarea abilității de a lucra, de a comunica, de a coopera cu ceilalți și de a realiza proiecte în echipă.

Prin participarea la aceste cursuri copiii vor dobândi o serie de cunoștințe legate de partea aplicată a informaticii, a artei și a geografiei. Ei vor fi puși în situația de a se  gândi la felului în care cuceririle tehnologiei pot contribui la îmbunătățirea vieții noaste.

EduCat este un centru de formare pentru copii, 100% românesc, cu o experiență de 22 de ani în conceperea de cursuri și programe pentru educarea copiilor. Au început prin a face cursuri de informatică pentru copii și apoi au dezvoltat aplicații software educaționale pentru aceștia. Au realizat sute de proiecte educative pentru cei mici și am dezvoltat mii de entități educaționale sub brandul propriu numit PitiClic.

 

Ce cursuri pot frecventa copiii la EduCat?

Unele dintre cele mai interesante cursuri sunt cele care vizează dobândirea unor cunoștințe despre calculator, programare și electronică.

Programare Scratch  este un curs de informatică pentru debutanți, ce poate reprezenta pentru mulți dintre  copii un prim contact cu programarea. Realizarea de programe pentru calculator ajută la formarea și stucturarea gândirii logice și la căutarea de soluții alternative pentru anumite situații. Mulți dintre cei care au participat la cursurile centrului  spun ca acesta este cursul lor favorit.

 

Programare C++ este un curs de informatică ce urmărește să-i învețe pe copii bazele programării C++. Pentru a face învățarea mai ușoară, predarea este orientată pe latura practică și aplicată a domeniului. Prin frecventarea acestui curs copiii vor descoperi cât de interesant este să scrii cod și să poți face o aplicație și se vor bucura să constate  că nimic din toate acestea nu este chiar așa de dificil precum pare la prima vedere.

 

Micul electronist  este un curs practic ce oferă copiilor posibilitatea de a realiza  diverse montaje electronice. Vor învăța să folosească ciocanul de lipit și materiale specifice pentru a realiza o piesă deosebită. Toți copiii vor fi foarte fericiți să participe la un astfel de curs la care își vor perfecționa îndemânarea și capacitatea de coordonare a mișcărilor.

 

Cursul de robotică îi va învăța pe copii să proiecteze și să construiască roboți de diferite forme și dimensiuni. Ei vor fi foarte bucuroși să constate că pot face și ei ceea ce fac oamenii mari. Este un curs la care toți paricipanții vor dori să-ți pună la lucru inteligența și creativitatea pentru a realiza ceva extraordinar.

Utilizarea calculatorului este o dimensiune înăscută a generației actuale, numită de altfel și "Digital Natives". Copii de astăzi se nasc și cresc înconjurați de tehnologie și știu să o folosească surprinzător de bine fără prea multe explicații. Însă pentru a trece la un alt nivel și pentru a ști să întrebuințeze calculatorul altfel decât pentru jocuri și aplicații interactive este necesar să învețe să-l utilizeze în munca lor de zi cu zi, să lucreze cu fișiere și foldere, să utilizeze Internetul, să lucreze cu documente sau tabele, etc. .

 

Foarte interesante sunt și cursurile practice denumite Fă cu manuța ta, PitiCreativ, Curs de timp liber sau cursul de Geografie Distractivă.

 

Pentru a alege unul dintre cursurile disponibile sau pentru mai multe informații și detalii despre activitate accesați site-ul Educat.biz. (P)