Cursuri inspirate de America pentru copii isteţi din România

Cursuri inspirate de America pentru copii isteţi din România

Proiectul MiniMe al fundaţiei Nadia Comăneci invită micuţii la cursuri variate şi interactive care îi ajută "să crească frumos atât la interior, cât şi la exterior". Cu EVZ, aveţi parte de o promoţie.

De la un proiect pe care îl desfăşoară în Oklahoma (SUA), Nadia Comăneci şi fundaţia care îi poartă numele au pus la punct un altul, mult mai mare, în Capitală. Copiii sunt invitaţi la cursuri de muzică, de astronomie sau de actorie, dar şi să se joace constructiv sau să facă mişcare.

Şansă la performanţă prin mişcare şi cunoaştere

"Proiectul MiniMe este un dar pentru cei mici, o şansă la performanţă prin mişcare şi cunoaştere. De această dată am conceput un proiect mult mai amplu, care nu se limitează doar la sport, ci pune accentul pe cultură generală şi dezvoltarea personalităţii. Înainte de a excela într-un anumit domeniu de activitate, fie el sport sau chimie, spre exemplu, cred că fiecare trebuie să fie un performer al omeniei, respectului şi culturii. Iar MiniMe tocmai asta îşi propune, să crească copii frumoşi, şi la exterior, şi la interior", spune încrezătoare Nadia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Program sportiv în parteneriat cu Universitatea de Educaţie Fizică

Proiectul MiniMe s-a materializat prin crearea Centrului MiniMe care include o sală atelier, pentru cursuri de cultură generală şi dezvoltare personală pentru copii de 4 -12 ani, şi o sală de sport, unde copiii până la 7 ani vor putea participa la un program sportiv realizat în parteneriat cu Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport.

Oferta MiniMe cuprinde trei cursuri de cultură generală şi cinci cursuri de dezvoltare personală. Printre acestea, MiniMe pe portativ, curs de cultură muzicală, îi va învăţa pe cei mici diferite genuri de muzică, deosebirea dintre operă şi operetă, care sunt instrumentele muzicale sau marii compozitori. Toate acestea, pe înţelesul celor mici şi prin metode atractive pentru ei. Spre exemplu, atunci când vor vorbi despre rolul muzicii, despre legătura dintre muzică şi poveste, muzică şi dans, copiii vor viziona fragmente din filme precum "The kid", cu Charlie Chaplin, filmele româneşti "Veronica" şi "Maria Mirabela", dar şi binecunoscutele "High School Musical" sau "The Sound of Music".

De asemenea, pentru a se familiariza cu instrumentele muzicale, lectorul le va prezenta copiilor nu doar imagini, ci şi variante în miniatură ale acestora şi chiar vor alcătui o mică orchestră.

Lecţie demonstrativă pe scenă

Săptămâna viitoare, Fundaţia Nadia Comăneci organizează o lecţie demonstrativă gratuită a cursului MiniMe pe scenă. Acesta este un curs de actorie care îşi propune mai ales să îi ajute pe copii să se cunoască mai bine, să comunice mai bine cu ceilalţi şi să le dezvolte spontaneitatea şi creativitatea.

Un alt joc, care se adresează de asemenea întregului grup, este un joc de mişcare ritmică ce îi va încuraja pe copii să fie spontani şi creativi, să se exprime liber prin gesturi şi mişcare.

OFERTĂ

Reduceri cu EVZ pentru cursurile MiniMe

Ne alăturăm şi noi Nadiei în dorinţa de a face un cadou special copiilor şi vă anunţăm că Evenimentul Zilei şi Capital vă oferă posibilitatea să vă înscrieţi copiii la trei dintre Cursurile MiniMe, la un preţ promoţional. 40% reducere la cursurile MiniMe pe portativ, MiniMe pe scenă şi MiniMe şi Universul. Detalii pe www.cursuriminime.ro sau pe evz.ro. Citiţi şi:

  • Cursurile MiniMe, pentru copii isteţi
  • Prima cometă "fabricată" în România, la cursul MiniMe şi Universul
  • Orice copil iubeşte muzica la MiniMe pe portativ
  • Lecţie demonstrativă: MiniMe pe scenă