Evenimentul Zilei > Social > Curs valutar. EURO crește din nou. Bomba economică de la BNR
Curs valutar. EURO crește din nou. Bomba economică de la BNR

Curs valutar. EURO crește din nou. Bomba economică de la BNR

Curs valutar euro 20 martie 2019. Atât moneda europeană, cât și dolarul, a crescut din nou, anunță Banca Națională a României BNR.

Cursul valutar comunicat de Banca Națională a României (BNR), în data de 20 martie 2019, îi va îngrijora pe români, deoarece atât moneda euro, cât și a dolarului, a crescut din nou.

Astăzi, un euro valorează 4.7622 lei, în creștere față de ieri, când valoarea unei monede atingea 4.7564 lei. Dolarul crește și el, de la valoarea de 4.1881 lei, la 4.1963 lei.


BNR a dat statului român echivalentul a un miliard de euro în ultimii zece ani, sub formă de impozit pe profit, a afirmat guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

Mugur Isărescu a participat la inaugurarea sediului Sucursalei Regionale Constanţa a Băncii Naţionale a României. De asemenea, guvernatorul a spus că BNR a ridicat edificii monumentale cu banii băncii, nu ai statului şi că nu a acţionat ca un dezvoltator imobiliar. Cea mai recentă clădire restaurată este cea de la Constanţa, din Piaţa Ovidiu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: