Cupluri de Poveste. Tăriceanu, un om priceput la femei. Doar cu cinci neveste

Cupluri de Poveste. Tăriceanu, un om priceput la femei. Doar cu cinci neveste

Călin Popescu-Tăriceanu, un barbat șarmant, cultivat, educat și plin de bun-simț, a iubit și el, ca toți bărbații, mai multe femei. Numai că pe cinci dintre ele și le-a trecut și-n cartea de imobil a sufletului său. Și chiar și le-a făcut mirese.

Redutabilul politician, fost premier al României, a fost sincer cu sine însuși. Dacă le-a iubit s-a și căsătorit cu ele. Mă rog, pe rând, că nu trăim într-o societate chiar așa de patriarhală pentru un harem. A avut neveste cam câte partide politice.

„Spre deosebire de alţi bărbaţi care au avut o nevastă şi mai multe legături extraconjugale, eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit să mă şi căsătoresc”, a spus Tăriceanu după a cincea cununie.

Rodica. Soţia nr. 1

Ne puteți urmări și pe Google News

Prima căsătorie a lui Tăriceanu a avut loc imediat după ce viitorul prim-ministru a absolvit Facultatea de Hidrotehnică, din cadrul Institutului de Construcţii Bucureşti. În 2004, el declara: „Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980”.

Identitatea acestei prime soţii a rămas încă un mister, vehiculându- se doar ideea că ar fi fost vorba de o fostă colegă de studii, pe care ar chema-o Rodica şi care s-ar afla de mulţi ani în SUA.

Livia. Nevasta nr. 2

Livia Popescu Tăriceanu, acum în vârstă de 63 de ani,  a fost cea de-a doua soţie a ex-premierului.