Evenimentul Zilei > Sport > Cupa României va fi văzută pe Look Tv și Digi Sport. FRF a făcut o nouă înțelegere, pe trei sezoane
Cupa României va fi văzută pe Look Tv și Digi Sport. FRF a făcut o nouă înțelegere, pe trei sezoane

Cupa României va fi văzută pe Look Tv și Digi Sport. FRF a făcut o nouă înțelegere, pe trei sezoane

Competiția Cupa României va fi difuzată, în următoarele trei sezoane de posturile de televiziune Look Sport şi Digi Sport.

Două dintre competițiile naționale de fotbal, Cupa României şi Liga a 2-a, se vor vedea în următorii ani pe posturile de televiziune Look Sport și Digi Sport. Compania EAD.ro a anunțat că a semnat cu Federaţia Română de Fotbal o nouă înțelegere pentru drepturile TV ale competiţiilor Liga 2 şi Cupa României. Această nouă înțelegere va fi valabilă pentru pentru următorii 3 ani, până în 2024.

Compania EAD.ro deține și drepturile comerciale și de televiziune pentru Liga 1 la fotbal.

Următorul sezon din cel de-al doilea eşalon al fotbalului românesc va aduna 20 de echipe de tradiţie care au ratat promovarea în primul eșalon fotbalistic. Este vorba despre Farul Constanţa, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti sau Universitatea Cluj, dar şi nou promovata CSA Steaua București. Noul sezon de Liga a 2-a e programat să înceapă la finalul lunii viitoare, pe 31 iulie.

Şi drepturile pentru următoarele 3 sezoane ale Cupei României sunt deţinute de EAD.ro. Ultima ediţie a competiţiei a fost câştigată de Universitatea Craiova în faţa Astrei Giurgiu: Acesta a fost primul meci de fotbal care s-a disputant cu spectatori în tribune după perioada de restricţii impusă de pandemia de COVID-19.

Supercupa României se vede la Look Sport+ şi Digi Sport 1

Oficialii EAD.ro anunţă şi primul meci important pe care îl vor difuza în această vară. Este vorba despre Supercupa României 2021. Jocul va fi disputant de echipele „U” Craiova şi CFR Cluj. Partida se va juca în data de 10 iulie şi va putea fi urmărită de amatorii de fotbal pe posturile de televiziune Look Sport+ şi Digi Sport 1.

Compania EAD.ro a câştigat în exclusivitate drepturile tv pentru difuzarea La Liga, competiţia internă a Spaniei, care a dat cele mai multe câştigătoare UEFA Champions League şi cei mai mulţi jucători care au primit Balonul de Aur. Anunţul a fost făcut de EAD.ro, în luna mai, printr-un comunicat de presă. Conform reprezentaţilor companiei, EAD.ro va deţine drepturile La Liga 5 ani şi a semnat contracte pentru următoarele 3 sezoane cu firmele care operează canalele Digi Sport şi Look Sport.

EAD.ro este o companie care mai deţine drepturile comerciale şi pentru televiziune ale competiţiei Liga 1 Casa Pariurilor sau drepturile TV pentru România ale campionatului Spaniei, LaLiga. EAD operează şi pe piaţa publicităţii, fiind regia care vinde publicitatea pentru mai multe siteuri şi posturi de televiziune.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: