AC Milan se califică fără probleme în sferturile Cupei Italiei

AC Milan se califică fără probleme în sferturile Cupei Italiei AC Milan, Cupa Italiei. Sursa foto: Facebook

AC Milan a obținut o victorie categorică marți seara, pe teren propriu, învingând echipa Cagliari cu un scor de 4-1, în optimile de finală ale Cupei Italiei la fotbal.

Cupa Italiei. Aflat în postura de titular pentru acest joc, portarul milanez Mirante și-a dovedit valoarea salvând echipa în minutul 4. Ulterior, Luka Jovic a intrat în scenă și a devenit protagonist.

Cupa Italiei. AC Milan s-a impus cu scor 4-1

Atacantul sârb a deschis scorul pentru gazde în minutul 29, urmând să stabilească rezultatul la pauză în minutul 42, conducând cu 2-0 pentru AC Milan. Ambele goluri ale lui Jovic au fost rezultatul paselor decisive primite de la Theo Hernandez.

În minutul 50, Chaka Traore a reușit să înscrie, însă Paulo Azzia a diminuat diferența în minutul 87.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, AC Milan s-a impus cu 4-1, după ce Rafael Leao a marcat în minutul 90+1, asigurându-și astfel calificarea în sferturile de finală din Cupa Italiei. Echipa va întâlni în această fază învingătoarea dintre Atalanta și Sassuolo, potrivit news.ro.

AC Milan

AC Milan, Cupa Italiei. Sursa foto: Facebook

AC Milan visează la Radu Drăgușin

Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham este în faza finală de a fi anunțat oficial. Cu toate acestea, există încă două echipe din Serie A care arată interes pentru el. Agentul său a confirmat că AC Milan s-a alăturat listei de pretendenți, însă probabilitatea ca românul să nu ajungă în Premier League este redusă.

Florin Manea, agentul jucătorului, a dezvăluit că, după interesul lui Napoli, AC Milan și-a manifestat și ea intenția de a-l aduce pe Drăgușin.

Radu Drăgușin, dorit de Tottenham. Va deveni cel mai scump jucător român din istorie 

Radu Drăguşin. Sursa foto: Facebook

Manea a părut deranjat de informațiile apărute în mediul online din partea lui Fabrizio Romano și susține în continuare că sunt șanse de 50% ca Radu să continue la Genoa.

„N-am bătut nicio palmă, nu ştim dacă s-au înţeles Tottenham cu Genoa, sau Milan cu Genoa, sau Napoli cu Genoa. Apar echipe în fiecare zi. Important e să se facă. Fabrizio Romano ştie mai bine decât mine se pare. Nu ştiu de unde îşi informaţiile, dar nu e nimic făcut”, a spus acesta.

Optimile de finală din Cupa Italiei

  • Inter – Bologna 1-2
  • Fiorentina – Parma 3-2
  • AC Milan – Cagliari 4-1
  • Lazio – Genoa 1-0
  • Napoli – Frosinone 0-4
  • Atalanta – Sassuolo / miercuri 19.00
  • AS Roma – Cremonese / miercuri 22.00
  • Juventus – Salernitana / joi 22.00.