Evenimentul Zilei > Actualitate > O cunoscută jurnalistă, OPERATĂ DE URGENŢĂ. Trece prin MOMENTE CUMPLITE! – Foto în text
O cunoscută jurnalistă, OPERATĂ DE URGENŢĂ. Trece prin MOMENTE CUMPLITE! – Foto în text

O cunoscută jurnalistă, OPERATĂ DE URGENŢĂ. Trece prin MOMENTE CUMPLITE! – Foto în text

Jurnalista Mara Banică trece prin momente cumplite. Aceasta a ajuns de urgenţă la spital, fiind bagată iimediat în sala de operaţii. În urmă cu un an, aceasta a ajuns de urgenţă la spital, din cauza unor dureri cumplite provocate de sinuzită.

Mai exact, jurnalista a fost operata de urgenţă, joi dimineata, din cauza unei probleme la picior.

INCREDIBIL! Mara Bănică face noi DEZVĂLUIRI despre DIVORȚUL ANULUI: „Maria Constantin a fost BĂTUTĂ”

”Am avut o interventie chirurgicala la picior. Sub anestezie usoara, ca sunt tare dureroase infiltratiile, mai ales cele la glezna. Doctorul e un fel de “Dumnezeul oaselor cu probleme”. I-a reparat meniscul tatalui meu, iar mie imi pune glezna pe drumul cel bun de fiecare data cand durerile sunt insuportabile!”, le-a spus Mara Banica prietenilor ei virtuali, potrivit bzc.ro. 

 

Legătura NEȘTUITĂ dintre Mara Bănică și preotul Pomohaci: „Mi-a scris…”

 

Reamintim că, în ultimii ani, Mara Bănică a trecut prin momente cumplite, după ce a acuzat probleme grave de sănătate. Bruneta nu s-a simţit în apele ei şi a decis să îşi facă o serie de analize, iar diagnosticul pus de medici a îngrijorat-o teribil.

În urmă cu un an, jurnalista a ajuns de urgenţă la spital, din cauza unor dureri cumplite provocate de sinuzită. După ce medicii au consultat-o, i-au recomandat să aibă mare grijă la alimentaţie şi i-au prescris tratament cu antibiotic.

„Am plecat într-o fugă spre spital. Nu puteam să stau de durere. După ce mi-au dat tratamentul, m-au trimis acasă, urmând să aştept efectul pastilelor. Nu îmi trecea sub nicio formă, puteam sta doar în fund, pe marginea patului”, declara Mara Bănică. „Medicii nu au ce să îmi facă. Pe la patru dimineaţa, după toate pastilele luate, am reuşit să mă întind în pat, iar atunci am simţit o explozie în cap. Mi s-a spart punga de puroi. Atunci am simţit o eliberare. Încă elimin puroiul, după ore bune de când mi s-a întâmplat totul”, a mai spus Mara Bănică la acea vreme.