Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu: „Capac pentru dumnezeii României: polițiștii și procurorii slugi sau corupti”
Cumpănașu: „Capac pentru dumnezeii României: polițiștii și procurorii slugi sau corupti”

Cumpănașu: „Capac pentru dumnezeii României: polițiștii și procurorii slugi sau corupti”

Unchiul Alexandrei Măceșanu și fostul candidat la președinției, Alexandru Cumpănașu afirmă într-o postare pe o rețea de socializare că în urma războiului său cu „sistemul odios” se încearcă compromiterea sa, prin înscenări halucinante.

 

El spune că va continua lupta pentru adevăr și va iniția un nou marș, pentru o justiției corectă, după ce la ultimul astfel de eveniment a „pus capac slugilor sau corupților”.

„Spune ceva de Cumpanasu, orice, ACUM…, ” Nu am ce…” „Atunci rupe declaratia si scrie ce-ti spun EU”, „Nu am ce sa declar impotriva domnului Cumpanasu pt ca nu pot sa inventez”

Acesta este dialogul halucinant dintre un „anchetator” si un functionar public despre MINE in aceasta perioada. Totul ca urmare a refuzului meu obsesiv de a accepta MOARTEA ALEXANDREI si razboiul meu cu un SISTEM ODIOS care prefera moartea copiilor nostri decat aflarea adevarului.

MARSUL de sambata a pus capac pt dumnezeii Romaniei: politistii si procurorii slugi sau corupti. Am un mesaj pt toti: NU DAU UN METRU INAPOI. VA URMA UN NOU MARS PT O JUSTITIE CORECTA!
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#oromanieputernicasimoderna
#112vreausatraiesc”, a scris pe pagina sa de Facebook, Alexandru Cumpănașu.