Alexandru Cumpănaşu:Acuzaţiile aduse de către procurori sunt de omor şi de viol, şi aşa cum a spus jivina asta umană, nu este vinovat de crimă. Dincă a recunoscut că Alexandra nu a fost ucisă de el, ba mai mult decât atât, că i s-a dictat, că a fost ameninţat. A fost un simplu cărăuş, şi atât”.

“Sistemul a fost zguduit din temelii”

“Cine putea să-şi bată joc de o populaţie întreagă? Si de ce, cu ce scop, când iată, adevărul iese la iveală. Gheorghe Dincă a declarat că se face vinovat de fapte, dar nu de cele care sunt descrise de procurori”, a spus acesta într-o înregistrare video postată pe Facebook.

“Unde sunt acele personaje care şi-au construit imaginea pe spatele familiei mele?”

“DIICOT a explicat aproape ştiinţific cum au murit în acel butoi…Acest sistem a încercat să păcălească pe toată lumea. Mai întâi au anunţţat că Dincă nu va fi adus la Tribunal şi că va fi audiat online. Avocaţii familiei ştiau că Dincă nu se va prezenta la proces. Trag concluzia că sistemul a manipulat”, mai spune Alexandru Cumpănaşu în mesajul video de mai jos.

România Ascunsă – Mărturisirile lui Dincă în instanță. Am avut dreptate tot timpul‼️

Să aflăm împreună cine l-a ameninâat pe Dincă să mintă despre moartea Alexandrei și a Luizei, ce interese se ascund în spatele acestui caz. Ce considerați că merită Dincă și cei din instituțiile statului în acest moment? Pentru a vă alătura dezbaterii noatre, trimiteți o solicitare urmând pașii de mai jos: 1. Accesați link-ul: https://streamyard.com/n89jshub672. Permiteți accesul la cameră și microfon;3. Introduceți-vă numele și prenumele;4. Dați click pe butonul join/enter broadcast;5. Așteptați ca solicitarea să vă fie aprobată. Persoanele care jignesc sau au un limbaj necivilizat vor fi eliminate din sesiunea video. Simultan, aplicația ne permite maxim 6 persoane.#RomaniaAscunsa #RomaniaOnline #112vreausatraiesc #oRomaniefaraclanuri

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Miercuri, 20 mai 2020

“Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat”, “Polițistul Ciobanu m-a amenințat “, ” Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli”. Mai mult este de prisos sa comentez‼️ Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul” Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum…”, a mai spus Cumpănașu.