Prințesa Charlotte va împlini, sâmbăta viitoare, cinci ani. Aceasta este izolată în Norfolk cu părinții ei Kate, William și frații săi. Este pregătită să se bucure de o zi plină de activități, inclusiv petrecere regală pe aplicaţia Zoom.

Prințesa Charlotte își va petrece ziua de naștere pe Zoom

În ciuda circumstanțelor extraordinare din jurul zilei sale de naștere în acest an, Kate Middleton și Prințul William au planificat o zi distractivă pentru ziua de naștere a fiicei lor în casa Anmer Hall.

Pentru acest eveniment părinţii a aranjat o „petrecere” Zoom pentru ea, astfel încât să poată vorbi cu familia și prietenii. Apoi, au pus la punct un plan complet care îi va oferi toată distracția unei zile de naștere – inclusiv tort și jocuri – în ciuda circumstanțelor extraordinare cu care ne confruntăm”, a spus o sursă apropiată, potrivit tabloidelor britanice.

„Bunica ei se va alătura apelului familiei în ziua cea mare. În ceea ce oprivește pe micuţa prinţesă Charlotte, partea importantă este că întreaga ei familie îi va spune : „La mulți ani”, cu ajutorul aplicaţiei Zoom.