Evenimentul Zilei > Horoscop > Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi ai o bună perspectivă, "vezi departe", parcă ai avea darul clarviziunii, aşa de rar. Reuşeşti să stabileşti un climat plăcut, limpede şi motivant, atât la sericiu cât şi acasă! Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie bine!

Vă supun atenției o dovadă. În astrologia antică petele în Soare erau prevestitoare de nenorociri și pierderi. Așa scrie pe plăcuțele de lut ars, cu cuneiforme, de la Nimrud, acum peste 5.500 de ani, așa scria și faronul Ramses al II-lea, acum 4.500 de ani, așa apare și în Evul Mediu. Ce nenorociri, ce pierderi? Acest lucru a devenit evident nu de mult timp. Petele în Soare sunt asociate cu mari erupții solare care aruncă în spațiu cantități enorme de radiații. O parte ajunge și pe Pământ, perturbând comunicațiile, derglând sateliții și mai toată electronica, provocând mari pierderi. Ați realizat, nu? Ca să ai pierderi și nenorociri trebuie să ai un nivel tehnologic, telecomunicații, spațial și electronic cam ca cel actual. Deci cei care au observat și au enunțat faptul că petele în Soare provoacă pierderi și nenorociri, aveau un nivel tehnologic cel puțin egal cu cel din ziua de astăzi! O civilizație anterioară, fără nicio îndoială! QED

Au fost și de curând niște erupții solare, modeste, pe 6 și 7 septembrie, Soarele este într-o perioadă de activitate minimă. Nu s-au înregistrat fenomene extraordinare, nici măcar interesante, mi se transmite de la Observatorul Keck de pe Mauna Kea, de către ”My Friend” – nici acum nu știu cum îl cheamă pe cel care l-a înlocuit pe regretatul meu prieten Paul Coleman. L-am întrebat, dar nu a răspuns. Probabil că respectă vreo superstiție hawaiană. Totuși, două uragane și un cutremur devastator, parcă e ceva… probabil, coincidențe, până când cineva va vedea conexiunea!

O să vadă, nu am nicio îndoială, dacă nu acum, în civilizația viitoare, doar mereu, mâine, este o altă zi!

 

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.