Evenimentul Zilei > Horoscop > Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi ai o bună perspectivă, "vezi departe", parcă ai avea darul clarviziunii, aşa de rar. Reuşeşti să stabileşti un climat plăcut, limpede şi motivant, atât la sericiu cât şi acasă! Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie bine!

Sper să nu mai apuc lumea distopică care se întrevede în documentul UE de mai sus, o lume față de care ”1984” a lui Orwell, sau ”Procesul” lui Kafka, par cărți de povești pentru copii.

Până acum, obținerea unui grad de libertate personală cât mai mare a fost scopul meu în viață. Libertate și pentru cunoaștere, la timpul potrivit. Nu vă lăsați seduși de vorbe mari, vi se pune jugul și nici nu vă dați seama. Am obținut un grad de libertate limitat doar de grija față de cei opt căței ai mei și de prezența nelipsită în pustnicia mea și nu o să renunț la această situație. Nu am televizor de mai multe decenii, nu mai ascult nici radioul, mi-am scos perfuzia mediei toxice. Primesc zilnic, de la sursele mele de încredere, cam o sută de informații de prima mână, în aceiași zi cu evenimentul respectiv. În presa românească apar cam la trei-patru zile după ce le public. Uneori și mai târziu, sau deloc. Nu vorbesc de prostii, ”fake news”, vulgarități sau reclame ”sub acoperire” la firme dubioase, acelea apar la timp!  Eu recunosc viitorul, când îl văd, dar viitorul acesta nu-mi place deloc!

Pentru că, dragi lupi, padawani și hobbiți eu cred, de fapt sunt ferm convins, că pe Pământ au mai existat patru civilizații, înaintea noastră, pe Pământ. Există multe dovezi materiale și mai toate religiile istorice pomenesc acest lucru. Cred că astrologia s-a transmis civilizației actuale de unul, sau mai mulți reprezentanți ai unei civilizații anterioare. Mai multe surse istorice și religioase spun acelși lucru: medicina, chimia, matematica, astrologia etc au fost aduse oamenilor de către titani sau îngerii căzuți, furate din cunoșterea divină, ca să îmbunătățescă traiul mizerabil al oamenilor din vârsta de fier, cea de a cincea civilizație, cea de astăzi. Se poate specula că cei veniți din cer, cu puteri imense, au fost echipajul unei nave spațiale întoarsă pe Pământ după eoni, din cauza efectului relativității, astronauții nemaigăsind propria civilizație, distrusă, ci o alta, la început, primitivă. Mai mult, sunt cercetători, savanți serioși, care afirmă acest lucru și aduc dovezi materiale și eu nu am motive să nu-i cred!

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE