Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi ai o bună perspectivă, "vezi departe", parcă ai avea darul clarviziunii, aşa de rar. Reuşeşti să stabileşti un climat plăcut, limpede şi motivant, atât la sericiu cât şi acasă! Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie bine!

10 septembrie

 

Cum va arăta Europa după pandemie. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Pe 10 septembrie s-au născut Yma Sumac, Arnold Palmer, Jose Feliciano, Antioh Cantemir, Mihaela Martin, Mihai Pocorski.

Pe 10 septembrie, în calendarul creștin-ortodox, sunt Sfintele Minodora, Mitrodora și Nimfodora. Nimic în ”Kalendar”.

Decidenții politici de la Bruxelles au făcut o cartografie  a modului în care arată Europa după pandemia de coronavirus , mai ales în domeniul digital, al educației digitale și al unei siguranțe cibernetice sporite. Analiza a avut în vedere normele pentru infrastructurile critice, trecerea la telecomunicațiile de nouă generație și alte aspecte legate de sfera digitală. Acest raport special, realizat în parteneriat cu Vodafone, conchide că lumea post-covid va fi radical schimbată. El se bazează pe expertiza oamenilor politici, a decidenților politici de nivel înalt, a experților din industrie și a șefilor de companii pentru a trasa revoluția care se pregătește pentru viitor în peisajul tehnologic european.

Între altele, statele membre vor adopta în viitor o poziție lipsită de ambiguitate în ce privește măsurile necesare pentru recalificarea și ameliorarea competențelor mâinii de lucru în era digitală, diversificarea acesteia și atragerea de specialiști calificați în tehnologiile telecomunicațiilor.

Viitorul digital al muncii va însemna adaptarea locurilor de muncă și furnizarea unor conexiuni la internet fiabile și rapide. La acestea se adaugă nevoia revizuirii proceselor de învățare în școli prin accentuarea educației digitale. Comisia intenționează să prezinte un plan de acțiune pentru educația digitală în această toamnă, domeniu care va putea beneficia de un buget pe termen lung.

Digital Europe, cadrul de finanțare al UE pentru consolidarea capacităților digitale, va mobiliza 8,2 miliarde de euro în cadrul unei noi propuneri de buget, adică o creștere cu 1,5 miliarde după cadrul stabilit de Consiliu în februarie.

Următorul pas este trasarea viitorului digital al Europei după pandemie și conectarea regiunilor uitate la sfera digitală.

Ne puteți urmări și pe Google News