Telenovela de nouă săptămâni din emisiunea WowBiz, cu Leo de la Strehaia în rolul principal, a ajuns şi în fața CNA. Printre cei ce au venit să dea explicaţii membrilor Consiliului, care păreau total pe dinafară cu ce se întâmplă în show, s-a aflat chiar Leo de la Strehaia. Acesta l-a însoţit Mădălin Ionescu în faţa forului audiovizual pentru a-i impresiona pe membri CNA cu povestea vieţii sale şi ca să le explice membrilor Consiliului că ceea ce văd pe micul ecran e "pe bune" viaţa sa. După prezentarea triunghiul amoros mamă – fiică – Leo de la Strehaia, 150 de sesizări au venit de la telespectatori pe adresa CNA.
sotia

„Am fost promis de la 6 săptămâni și m-am însurat la 13 ani”, şi-a început Leo povestea. Acesta a divorțat ulterior. „Am insistat și eu ca să vin să vă explic așa subiectul în câteva cuvinte. Pentru că eu sunt țigan și nu-mi e rușine să spun treaba asta. Am fost însurat de la 13 ani. Când am crescut și eu mai mare am încercat să-mi fac viața. Romii și familia mea nu au înțeles că demult pe timpuri era treaba cu familiile să fie bogate, să nu… din cauza la avere. Din cauza asta se căsătoreau copiii la 13 ani. Când am făcut 18 ani am început să văd viața altfel, am vrut să-mi găsesc femeia care mi-o doresc eu și tot am încercat. În schimb familia mea nu a fost de acord, ei tot susțin să mă împart cu fosta mea soție.”

„Îmi cer scuze de reacțiile lor din platou. De foarte multe ori moderatorii emisiunii au încercat să-i oprească. Ei nu au fost învățați la televizor, ei vin crezând că dacă vin invitați într-o emisiune ei rezolvă problema. Ei mă forțează într-un fel ca să pot să mă duc la Strehaia. Tot subiectul este foarte real”, a mai povestit el.

renata

„În sânul familiei s-au produs nenumărate drame pe care noi le-am identificat. I-am adus pe toți membrii familiei care sunt personaje fabuloase, toți au ceva incredibil. Familia supărată pe Leo de la Strehaia că a cheltuit banii pe femei. În rest, tot ce s-a întâmplat este real”, a mai spus realizatorul Wow Biz.
Leo a recunoscut că este plătit pentru aparițiile sale la emisiunea tabloid de la Kanal D. „O perioadă de vreo 2 luni de zile nu am avut, acum în ultimele săptămâni am avut contract pentru că, credeți-mă, au venit foarte mulți țigani, aproape majoritatea din familia mea, neamuri, și trebuia ceva ca să pot să-i întrețin, să-i țin aicea la București pentru că stau la hotel. Cu mine în casă dorm 15 persoane, plus în 10 camere la hotel.”

Numărul sesizărilor primite la CNA pe tema WowBiz nu l-au impresionat pe Mădălin Ionescu: “Nu mă impresionează foarte tare. Reprezintă 0,00000001 la sută față de numărul celor care s-au uitat”, a spus el.
Cum membrii CNA nu aveau habar de ce s-a întâmplat în emisiunea cu Leo de la Strehaia, pentru că i-au invitat la discuții pe Mădălin Ionescu și pe Leo înainte de vizionarea emisiunilor incriminate, despre subiectul care a atras numeroase controverse: triunghiul amoros mamă – fiică – Leo de la Strehaia nu s-a spus absolut nimic.