Cum să bei mult alcool fără să te îmbeți. 6 trucuri infailibile și remedii rapide pentru mahmureală

Sursa foto: dreamstime.com

Consumul de băuturi alcoolice fără a ști cum să le controlezi poate cauza probleme grave de sănătate. Iată câteva sfaturi despre cum să bei fără probleme și fără să te îmbeți.

La petreceri și evenimente sociale, este un lucru obișnuit ca unele persoane să consume băuturi alcoolice. Unii băutori o fac în mod responsabil. Cunoscându-și limitele, ei evită să se îmbete. Cu toate acestea, există persoane care nu știu cum să evite să se îmbete, ceea ce ar putea duce la probleme de sănătate.

Așadar, dacă doriți să beți ceva, dar nu vreți să vă îmbătați și să suferiți o mahmureală a doua zi, urmați aceste sfaturi simple:

Bea încet

Cu cât beți mai repede, cu atât mai repede va acționa alcoolul asupra organismului dumneavoastră. Soluția ideală este de a bea încet, cu calm, pentru că nu există grabă.

Nu beți alcool pe stomacul gol

Încearcă să mănânci ceva înainte de a bea și chiar încearcă să iei o gustare în timp ce bei. Alcoolul te va afecta mai mult dacă nu mănânci nimic.

Lasă-ți paharul pe masă

Dacă țineți paharul în mână tot timpul, veți bea mai mult alcool în mod inconștient, pentru că este un reflex să duceți paharul la gură atunci când îl țineți în mână.

Nu amestecați diferite băuturi alcoolice

Dacă băutura preferată este un gin tonic, continuați să beți această băutură pe toată durata evenimentului. Amestecarea mai multor tipuri de alcool, de exemplu gin și rom, face ca organismul să resimtă mai repede efectul alcoolului.

Alternați băuturile cu pahare de apă.

Alcoolul duce la deshidratarea organismului, așa că dacă bei apă, alcoolul este absorbit mai lent.

Dar dacă ați băut deja prea mult, există câteva sfaturi pe care le puteți urma pentru a evita simptomele enervante ale mahmurelii.

Ce faci dacă ai băut prea mult?

Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea circulației și va favoriza eliminarea toxinelor din organism. Apa în care faceți ultima baie trebuie să fie foarte rece, astfel încât să vă relaxeze corpul.

2. Puteți bea seruri orale pentru copiii cu deshidratare.

Electroliții vor ajuta la restabilirea fluidelor pierdute și a echilibrului organismului. Asigurați-vă că beți suficient din serurile care sunt folosite pentru a rehidrata copiii. Acestea sunt foarte eficiente.

3. Faceți o infuzie de ghimbir.

După ce ați băut infuzia, strângeți partea cărnoasă între degetul mare și arătător. Aceasta vă va da un sentiment de ușurare.

4. Bea suc de portocale

Înainte de a merge la culcare, este o idee bună să bei suc de portocale cu o lingură de zahăr. Aceasta vă va ajuta să aveți mai multă energie. Chiar și consumul de fructe dulci ca papaya și mango este indicat.

Ia comprimate efervescente

Dacă vreți să vă faceți mahmureala mai suportabilă, luați o pastilă efervescentă pentru indigestie. Te va ajuta să te simți mai bine.

8. Fă-ți un suc

De asemenea, puteți prepara un suc cu următoarele ingrediente: o felie de papaya, un pahar de lapte degresat, patru cuburi de gheață pisate și puțin praf de scorțișoară. Se bea câte un pahar la fiecare patru ore până la dispariția disconfortului.

9. Bea multă apă plată

Băutura multă apă plată vă va ajuta nu doar să vă hidratați, ci și să vă curățați organismul.