Cum s-au furat alegerile din SUA: Iată ce spun martorii oculari

Cum s-au furat alegerile din SUA: Iată ce spun martorii oculari

Declarația mai consemnează și că, în ciuda insistenței oficialilor electorali ca Larsen să păstreze „distanța socială”, supervizorul era la o distanță de numai un metru de ceilalți funcționari, încălcând astfel propria regulă.

Sala alegerilor este plină

Larsen a plecat să contacteze un avocat și să își scrie declarația, dar la scurt timp de la plecarea sa, unui alt observator i s-a interzis accesul în sala în care se manipulau voturile.

De asemenea, „oficialii electorali nu i-au mai permis lui Larsen să revină în secție pentru a-și relua atribuțiile de observator, după ce a descoperit frauda în desfășurare”, se mai arată în declarație.

La Detroit au existat și alte sesizări de fraudă, din ziua alegerilor și până acum, mai scrie The Federalist.

Ne puteți urmări și pe Google News

Luni, echipa de avocați a lui Trump a intentat o acțiune în justiție în care afirmă că funcționarii electorali „au primit ordin să antedateze buletinele de vot primite (prin poștă) după ziua alegerilor”.

Miercurea trecută, administrația Trump a anunțat că va intenta o acțiune în justiție în Michigan, afirmând că observatorilor Republicani li s-a refuzat accesul pentru a supraveghea deschiderea și numărarea voturilor în acest stat.

Legile statului Nevada impun prezența reprezentanților ambelor partide la numărarea voturilor, ca măsură de prevenire a unei fraude.

O altă observatoare electorală din Detroit, Trisha Nesbitt, a confirmat vineri acuzațiile echipei Trump.

„Agenții electorali nu lăsau pe nimeni să intre”, a explicat Nesbitt, ei și altor observatori electorali Republicani spunându-li-se că „sala alegerilor era plină”.