Evenimentul Zilei > Social > Cum poti beneficia la maxim de proprietatile dintr-o vopsea lavabila pentru apartamentul tau?
Cum poti beneficia la maxim de proprietatile dintr-o vopsea lavabila pentru apartamentul tau?

Cum poti beneficia la maxim de proprietatile dintr-o vopsea lavabila pentru apartamentul tau?

Cea mai rapida cale de redecorare a incaperilor si spatiilor utilizate este schimbarea sau reinnoirea vopselei peretilor.

Culoarea de vopsea lavabila aleasa care se poate spala fara sa isi piarda proprietatile stabileste atmosfera generala si influenteaza starea de spirit, iar mobilierul prezent trebuie sa functioneze cu nuanta pe care ati decis sa o aplicati.

 

Complexitatea formulelor si diversitatea culorilor

 

Vopseaua lavabila este o compozitie lichida de mai multe substante care se usuca la scurt timp dupa aplicare: pigmenti, pulberi care ofera opacitate si intensificarea culorii si alti compusi care actioneaza ca adezivi pentru a mentine laolalta pigmentii, pentru raspandirea optima pe suprafete si pentru aderenta.

 

Vopsea de calitate pentru proiecte realizate cu succes

 

Proiectele de vopsire a peretilor interiori pot fi realizate atunci cand dispuneti de echipamentele si ustensilele adecvate aplicarii, precum si de calitatea vopselei.

 

Calitatea este primul criteriu de care va trebui sa tineti cont la selectarea si achizitionarea vopselei lavabile.

 

Formulele calitative se remarca prin compozitia substantelor eco-friendly, care garanteaza rezultatul dorit – nuanta aleasa isi mentine prospetimea si intensitatea si dupa aplicare, protectie impotriva mucegaiului si acoperire rapida, la aplicarea in mai putin straturi.

 

Proprietatile vopselurilor de calitate comercializate de ColorMagic

 

Calitatea principala a vopselei lavabile pentru interior este faptul ca poate fi curatata si spalata de pe suprafetele de aplicare, conform specificatiilor de lavabilitate mentionate de producator.

 

Beneficiile utilizarii unor produse de calitate

 

 • Putere mare de acoperire;
 • Nuante vibrante;
 • Aplicare facila si eficienta;
 • Mentinerea culorii timp indelungat;
 • Usor de intretinut;
 • Preturi avantajoase cu beneficii multiple.

 

In functie de spatiul pe care doriti sa il amenajati, va fi nevoie sa alegeti formule cu gradul de lavabilitate adecvat, precum si tipul de vopsea potrivit incaperilor supuse actiunii umiditatii – baie si bucatarie.

 

Pe langa caracteristicile functionale ale vopselurilor comercializate, specialistii ColorMagic iti asigura servicii de consultanta in selectia culorilor si nuantelor, dispunand de atelier pentru amestecarea pigmentilor si substantelor necesare pentru crearea formulei in nuanta exacta solicitata de catre client.

 

SIKKENS si LEVIS – Producatorii vopselurilor comercializate in cadrul magazinului online

 

Pentru a le garanta clientilor o experienta pozitiva atat ca achizitie, cat si ca rezultate, compania colaboreaza cu producatori consacrati in domeniul fabricarii formulelor pe baza de latex sau pe baza de apa recomandate pentru proiectele de vopsire a peretilor interiori si tavane ai dormitoarelor si camerelor de zi, asigurand suprafetelor aspectul natural.

 

Magazinul online ColorMagic.ro poate fi accesat aici si este reprezentat de echipe specializate pentru ambele sedii din tara (Bucuresti, respectiv Brasov), pentru alegerea si crearea nuantei dorite de clienti.

 

Aceasta facilitate este apreciata de catre cei care nu doresc schimbarea nuantei precedente, ci doar improspatarea suprafetelor, dar si de cei care doresc sa aleaga ceva cu totul nou pentru colorarea spatiilor.

 

Accesarea magazinului online va permite vizualizarea celor mai variate tipologii de vopsea lavabila, dar si a altor produse din aceeasi arie de utilizare:

 

 • Produse pentru lemn  – Chit, grund, lac;
 • Produse pentru metal – Grunduire si formule pentru acoperire finala;
 • Produse pentru parchet – Grund, lac;
 • Vopsea acrilica;
 • Produse pentru pereti – Vopsea lavabila pereti interior si exteriori si produse industriale. (P)

 

Contact reprezentanta Bucuresti

 

Telefon – 0724 336 280

Mail – [email protected]

Adresa – Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov.

 

Contact reprezentanta Brasov

 

Telefon – 0734 736 842

Mail – [email protected]

Adresa – Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov.