Evenimentul ZileiEVZ SpecialCum l-ar fi făcut praf CTP pe Iohannis, dacă mergea la întâlnirea cu presa

Cum l-ar fi făcut praf CTP pe Iohannis, dacă mergea la întâlnirea cu presa

Cum l-ar fi făcut praf CTP pe Iohannis, dacă mergea la întâlnirea cu presa
Probabil că președintele Iohannis ar fi fost pus în mare încurcătură dacă, la întâlnirea cu jurnaliștii de la Bibioteca Universitară, ar fi participat Cristian Tudor Popescu, zis CTP în lumea presei.

Jurnalistul, susținător mediatic al președintelui Klaus Iohannis de-a lungul vremii, a anunțat înaintea așa-zisei dezbateri electorale, că nu va merge nici să pună întrebări candidatului, nici să asiste, arătând cât este de vexat pentru criteriile de participare alese de candidat și de stafful său. Acum, însă, la final de campanie, a povestit la Digi tv în ce dificultate crede că l-ar fi pus pe Klaus Iohannis.

@Cele trei întrebări pentru Iohannis

Ne puteți urmări și pe Google News

”Acum am dreptul să întreb fiindcă nu m-am dus la nicio dezbatere, nici cu Iohannis, nici cu Dăncilă”, a spus CTP. Dacă, însă, ar fi fost prezent, iar fi pus actualului președinte, candidat și profesor de fizică, următoarele trei întrebări:

Ce forță stă în spatele dezintegrării radioactive?

Dacă avem două bare de oțel paralele și una dintre ele este magnetizată, cum știm care e cea magnetizată?

De ce nu eliberează catedra de la liceu de 10 ani de zile, post pe care îl ține ocupat de când a devenit primar de Sibiu ?

Jurnalistul a avut și câteva critici la adresa candidatului, altădată lăudat. Este de părere că Iohnnis a avut răspunsuri disprețuitoare, a avut momente când i-a retezat-o urât celui care l-a întrebat, iar în timpul discuțiilor și-a dat măsura aroganței.

Cristian Tudor Popescu a avut aprecieri critice și la adresa Vioricăi Dăncilă și a expus cum ar fi încuiat-o el cu demonstrația despre PI și Legea lui Pitagora. În opinia sa, PSD ar trebui să se numească PSPI.

 

 

 


Accesează: