Evenimentul Zilei > Monden > Cum l-a ucis „Văduva neagră” pe ultimul Gucci din firmă
Cum l-a ucis „Văduva neagră” pe ultimul Gucci din firmă

Cum l-a ucis „Văduva neagră” pe ultimul Gucci din firmă

„Văduva neagră” italiană, care a angajat un asasin pentru a-l ucide pe fostul soț, moștenitorul imperiului Gucci, recunoaște că „nu credea că va fi prinsă” și spune că cei 18 ani de închisoare au fost „pașnici”. Declarațiile vin în contextul în care Lady Gaga se pregătește să îi joace rolul în film.

O socialistă italiană condamnată la 26 de ani de închisoare pentru că a ordonat executarea fostului soț, moștenitorul imperiului Gucci, a recunoscut că „nu credea că va fi prinsă”. Patrizia Reggiani, poreclită „Văduva Neagră”, a fost găsită vinovată de plata unui asasin cu 300.000 de euro pentru uciderea lui Maurizio Gucci, în vârstă de 46 de ani, moștenitor al imperiului modei, în 1995.

Asta după ce bărbatul o părăsise pentru o altă femeie cu 10 ani în urmă. I-a spus, atunci, că pleacă într-o scurtă călătorie de afaceri, dar a dispărut din viața nevestei sale. Reggiani a fost extrem de furioasă când a înțeles că Gucci a început să vadă alte femei.  A fost frustrată de modul în care și-a gestionat averea de 170 de milioane de dolari. Ea a dorit, de asemenea, mai mult decât cei 650.000 de dolari. Aceasta a fost suma pe care avocații lui Gucci îi oferiseră într-un acord de divorț. Așa că au căutat răzbunarea.

Cum l-a ucis „Văduva neagră” pe ultimul Gucci din firmă

Vorbind în documentarul Discovery+ Lady Gucci – Povestea Patrizia Reggiani, lansat luni, Reggiani, acum în vârstă de 72 de ani, a spus că i-a întrebat pe toți din jurul său dacă au curajul să-i omoare fostul soț, relatează Daily Telegraph. Iată cum l-a ucis „Văduva neagră” pe ultimul Gucci din firmă.

„Eram furioasă pe Maurizio.  M-am dus în jur întrebând toți cunoscuții, chiar și pe băcanul local, dacă există cineva care are curajul să-mi ucidă soțul. Nu pot folosi bine o armă  – nu aș fi putut s-o fac singură”, a povestit Reggiani.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete