Cătălin Ceapă, Marin Tache Ionuț, Vladimir Iulian Cofaru, Ionuț Cătălin Dochia și Georgiana Lidia Truță au fost găsiți vinovați pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Fiecare a fost condamnat la câte doi ani și șapte luni de închisoare cu suspendare, dar și la câte 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Instanța a decis ca trei dintre proxeneți să lucreze timp de două luni la Primăria din Comarnic, unul dintre ei va munci la Școala Gimnazială „Nestor Urechea” din Bușteni, iar tânăra va lucra tot la primărie, dar în comuna Cocorăștii Mislii.

„1. condamna pe inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

condamna pe inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism, la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare.

contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare. dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata

obliga inculpatul CEAPĂ CĂTĂLIN ca pe durata termenului de supraveghere va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic

2.condamna pe inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

condamna pe inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism,la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare. contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

Pedepse mici, la limita de „executare”

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului TACHE IONUȚ-MARIAN sub supraveghere

obliga inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN ca pe durata termenului de supraveghere pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul TACHE IONUȚ-MARIAN va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic .

3.condamna pe inculpatul COFARU IULIAN-VLADIMIR, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului COFARU IULIAN-VLADIMIR sub supraveghere

COFARU IULIAN-VLADIMIR va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria orasului Comarnic .

condamna pe inculpatul DOCHIA CĂTĂLIN-IONUȚ, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.

inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2(doi) ani si 2 (doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 (sapte) luni inchisoare.

dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului DOCHIA CĂTĂLIN-IONUȚ sub supraveghere

60 de zile la școala gimnazială

DOCHIA CĂTĂLIN-IONUȚ va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Scoala Gimnaziala Nestor Urechia – Busteni.

condamna pe inculpatul TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA, pentru savarsirea infracțiunii de constituire a unui grup infracţional organizat,la pedeapsa de 1 (un) an si 3 ( trei ) luni inchisoare.
condamna pe inculpatul TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA, pentru savarsirea infracțiunii de proxenetism,la pedeapsa de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare .

contopeste cele 2 pedepse stabilite prin prezenta, inculpatul urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 (doi) ani si 2 ( doua) luni inchisoare la care se adauga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa stabilita (respectiv 5 luni inchisoare), rezultand o pedeapsa totala de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare.

suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 (doi) ani si 7 ( sapte) luni inchisoare aplicata inculpatului TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA sub supraveghere

TRUȚĂ LIDIA-GEORGIANA va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Primaria comunei Cocorastii Mislii.

Ce bunuri au confiscat

autoturismului marca BMW, ce aparţine inculpatului CEAPĂ CĂTĂLIN.

confisca de la fiecare inculpat, astfel : – suma de 210.000 euro de la inculpatul Ceapa Catalin – suma de 12 000 euro de la inculpatul Dochia Catalin – suma de 64.000 euro de la inculpatul Tache Ionut Marian – suma de 64.000 euro de la inculpatul Cofaru Iulian Vladimir”, potrivit instanțelor de judecată.

Cei patru bărbați și tânăra au fost acuzaţi că au obligat mai multe tinere să se prostitueze, atât pe teritoriul României, dar şi în Austria”, se arată în decizia Tribunalului Prahova

Infractorii foloseau metoda loverboy pentru a putea să corupă tinere naïve. Fetele erau cerute în căsătorie şi li se promiteau o viaţă de lux.

Odată ajunse în Austria, tinerele erau obligate să se prostitueze contra unor sume de bani.

Proxeneţii au fost reţinuţi în vara anului 2018, în urma unor percheziţii care au avut loc în mai multe localităţi din Prahova (zona Valea Prahovei), dar şi în Austria. Sentința Tribunalului Prahova nu este definitivă. În prezent, la Curtea de Apel Ploiești s-a reluat judecarea cauzei în urma contestațiilor, potrivit cancan.ro