Evenimentul Zilei > Monden > Cum îi dă mesaje Emmanuel Macron unei tinere cântărețe
Cum îi dă mesaje Emmanuel Macron unei tinere cântărețe

Cum îi dă mesaje Emmanuel Macron unei tinere cântărețe

În momentul în care a fost ales ultimul președinte francez, toată România dezbătea „problema” soției acestuia, cu niște ani vizibil în plus față de cel ales. Între timp Brigitte Macron a fost și la București, însoțindu-și soțul cu ocazia unei vizite oficiale. după ultimul gest al soțului ei toată lumea se întreabă ce părere are Brigitte.

S-a întâmplat că Emmanuel Macron i-a trimis un tweet tinerei Selena Gomez. Evident, totul e într-un scop nobil. Dar poți să știi ce poate urma? La asta, probabil, se gândește toată lumea. Inclusiv doamna Macron.

Cântăreața americană Selena Gomez promovează un acces echitabil la vaccinarea împotriva Covid-19 în lume, scrie Paris Match.

Pe contul ei de Twitter, Selena Gomez a făcut un apel la cei mai puternici oameni ai lumii. Angajată să accesibilizeze vaccinul împotriva Covid-19 în toate țările lumii, în special în cele mai sărace, cântăreața a chemat mai mulți lideri să mobilizeze fonduri și doze de seruri, pentru acestea. A făcut-o în special cu Emmanuel Macron.

„Vă rugăm să vă alăturați mie și să trimiteți un mesaj președintelui francez Emmanuel Macron și altor lideri ai G7, cerându-le să ofere fonduri și doze pentru a ajuta pe toată lumea din lume să lupte împotriva pandemiei”, i-a scris artista pe 24 aprilie. Ea are aproximativ 65 de milioane de adepți pe Twitter. A doua zi, președintele Republicii Franceze a răspuns.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.