Cum arată fiul cel mic al lui Petre Roman și cum se înțelege cu tatăl lui. „Încerc să îl conving”

Cum arată fiul cel mic al lui Petre Roman și cum se înțelege cu tatăl lui. „Încerc să îl conving”

Petre Roman (76 de ani) și Silvia Chifiriuc au împreună un băiețel de 13 ani. Fostul premier îl răsfață pe acesta cu fiecare ocazie și încearcă să se asigure că nu va ajunge un adolescent rebel. De curând, cei doi au fost surprinși într-un mall din Capitală.

Petre Roman a fost surprins alături de fiul său, Petrus, într-un mall din Capitală. Fostul premier a dezvăluit și cum se înțelege cu băiatul lui de 13 ani, dar și ce sfaturi i-a dat pentru viitor.

Petre Roman l-a scos pe fiul său într-un restaurant cu mâncare exotică. După ce au terminat masa, fostul premier a mers la casă unde a achitat nota de plată și a stat la discuții cu un domn, iara tânărul s-a plimbat prin mall. La scurt timp, politicianul și mezinul familiei s-au reîntâlnit la o cofetărie din incinta complexului comercial pentru a mânca o prăjitură, semn că este o adevărată plăcere să petreacă timp împreună, potrivit Mediaflux.

Sursă Mediaflux

Cum se înțelege Petre Roman cu fiul lui cel mic

De curând, Petre Roman a declarat că se bucură că fiul său, Petrus, nu este un adolescent rebel și că este preocupat de mai multe activități. Cu toate astea, fostul premier a recunoscut că i-ar fi plăcut ca tânărul să citească mai mult și să fie mai axat pe învățătură.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pentru 12 ani, are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel. Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum și anume literatura. Să nu uitam că în literatura este acumulata simțire, viață, trăiri, fapte.”, a mai spus Petre Roman.

Petre Roman a mai spus că fiul său este pasionat de înot, dar că nu crede că va face performanță ca David Popovici. Fostul premier a declarat că este curios ce carieră va alege și că îl va încuraja.

„În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici.”, a mai spus fostul Prim-Ministru.