Evenimentul ZileiMondenCum arată cel mai frumos bărbat. Nu o să vă vină să credeți

Cum arată cel mai frumos bărbat. Nu o să vă vină să credeți

Cum arată cel mai frumos bărbat. Nu o să vă vină să credeți
Frumusețea e relativă. Sunt o serie de variabile culturale și sociale care intră în calcul. Nu o să vă vină să credeți cum poate să arate cel mai frumos bărbat.

Am fost uimiți să descoperim cum arată, de fapt, bărbatul ideal. Credeam că e altfel. Foarte diferit. Dar merită de aruncat o privire.

Tribul etiopiaBodi găzduiește anual un concurs care premiază cel mai atrăgător bărbat din comunitate. Pentru a face față concursului „Cel mai frumos bărbat”, descendenții lui Adam se pregătesc intens întreg anul. Pentru a se pregăti pentru acest concurs, localnicii nu primesc decât lapte și sânge de vacă pentru luni de zile. Meniul e halucinant. Dar are un rol aparte. E menit să îi îngrașe pe pretendenții la titlu.

Tribul Bodi ocupă inima sudului țării africane și concursul se desfășoară anual pentru a sărbători noul an al tribului. Concurenții petrec șase luni pregătindu-se pentru ziua cea mare, cu reguli stricte în jurul evenimentului. Timp de o jumătate de an, bărbații se hrănesc exclusiv cu lapte proaspăt și sânge de vacă pentru a se îngrășa pentru ziua cea mare. În acest timp nu li se permite să-și părăsească colibele sau să facă sex, dar sunt serviți cu tot ce le este necesar. Femeile și fetele din comunitate le aduc lapte în fiecare dimineață.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: