Evenimentul Zilei > Monden > Cum a surprins-o Carmen Iohannis pe Melania Trump
Cum a surprins-o Carmen Iohannis pe Melania Trump

Cum a surprins-o Carmen Iohannis pe Melania Trump

Klaus Iohannis a plecat în prima deplasare externă de după alegeri. Însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, șeful statului este prezent la Palatul Buckingham, pentru a lua parte la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea liderilor politici care participă la reuniunea NATO.

Carmen Iohannis, la fel de elegantă ca Melania Trump la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a

Cum prima doamnă impresionează de fiecare dată prin ținutele pentru care optează, acest eveniment nu face nici el excepție.

Pentru întâlnirea cu Regina Angliei, Carmen Iohannis a purtat o rochie fluidă de un albastru regal, combinat cu roz pal, căreia i-a accesorizat o pereche de pantofi, dar și o poșetă în nuanțe de roz pal. Ținuta a întors toate privirile și, în plus, nu puțini cei care au susținut că soția președintelui României a fost la fel de elegantă ca Melania Trump, partenera de viață a șefului de stat american.

Klaus Iohannis are un program aglomerat la acest summit. Potrivit Digi 24, președintele a fost invitat miercuri la un dejun de lucru găzduit de liderul de la Casa Abă, care i-a chemat la discuții doar pe reprezentanții statelor ce au alocat 2% din buget pentru Apărare, pragul minim de finanțare a armatei asupra căruia acesta a insistat în nenumărate rânduri, ajungând chiar și la amenințări.

Klaus Iohannis a anunțat obiectivele României pentru reuniunea NATO

De asemenea, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a stabilit, săptămâna trecută, obiectivele României pentru reuniunea NATO  de marți. Acestea au fost anunțate de președintele Iohannis, printr-o declarație de presă susținută la finalul ședinței CSAT.