Cum a scos-o din minți Simona Halep pe Serena Williams. Dezvăluire despre o reacție uluitoare a americancei

Cum a scos-o din minți Simona Halep pe Serena Williams. Dezvăluire despre o reacție uluitoare a americancei Serena Williams, mamă pentru a doua oară / Sursă foto: arhivă EVZ

Serena Williams a fost un car de nervi, în urmă cu trei ani, după ce a pierdut finala de la Wimbledon, disputată împotriva Simonei Halep (scor 2-6, 2-6). Sportiva din america nu a vrut să mai țină cont de nimic.

În vara anului 2019, Simona Halep reușea o nouă victorie istorică și își trecea în cont cel de-al 2-lea titlu de Mare Șlem al carierei, după cel cucerit cu un an mai devreme, la Roland Garros. Sportiva din Constanța câștiga, în urmă cu trei ani, finala de la Wimbledon, disputată împotriva legendare jucătoare din America, Serena Williams. Un eșec usturător, mai ales că adversara Simonei a rata șansa să-și treacă în palmares cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam.

Victoria Simonei Halep a înnebunit-o pe Serena Williams

Serena putea astfel să ajungă la nivelul australiencei Margaret Court. Dar, Halep a pus mâna pe trofeu. Jucătoarea de tenis de peste Ocean a fost extrem de supărată după acel eșec. La trei ani distanță, fosta jucătoare de tenis, franțuzoaica Marion Bartoli, a dezvăluit cum a reacționat Serena Williams.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-a spus în vestiar, după ce a pierdut finala cu Simona Halep: «Nu vreau să iau trofeul de finalistă. Dacă-l vrei, ți-l dau ție». Ne-am distrat copios, dar cel mai rău lucru a fost că l-a lăsat cu adevărat acolo.

Doamna organizatoare devenise palidă când a văzut. Există jucători care și-ar ucide părinții pentru acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo de parcă ar fi fost o tavă pe care pui prăjituri”, a afirmat fosta sportivă din Hexagon, pentru cotidianul lequipe.fr.

Legendara jucătoare de tenis se retrage

În această săptămână, legendara Serena Williams a anunțat că se va retrage din tenis. Ajunsă la 41 de ani, americanca va participa la US Open, în toamnă, apoi va spune adio sportului în care a scris istorie. „Nu mi-aș fi dorit niciodată să fiu obligată să aleg între tenis și familie. Nu cred că este corect.

„Dacă aș fi fost bărbat, nu aș fi fost nevoită să scriu asta, pentru că aș fi jucat în continuare și aș fi câștigat, în timp ce soția mea făcea efortul fizic de a ne extinde familia.

Trebuie să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale și, în sfârșit, să descopăr o Serena diferită, dar entuziasmată. Voi savura aceste săptămâni viitoare”, a explicat Serena.