Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a dat cu piciorul Adi Mutu lui Real Madrid: „I-am refuzat înaintea de a asculta oferta! Mă simţeam bine la Fiorentina”
Cum a dat cu piciorul Adi Mutu lui Real Madrid: „I-am refuzat înaintea de a asculta oferta! Mă simţeam bine la Fiorentina”

Cum a dat cu piciorul Adi Mutu lui Real Madrid: „I-am refuzat înaintea de a asculta oferta! Mă simţeam bine la Fiorentina”

Adrian Mutu a povestit în cadrul unui interviu acordat celebrei reviste „FourFourTwo” cum a fost în stare să refuze o ofertă venită din partea uneia dintre cele mai mari echipe.

Mutu a recunoscut că a dat cu piciorul ofertei venite din partea trupei de pe „Bernabeu”, pentru a rămâne la Fiorentina.

„Faptul că am refuzat Real Madrid este un lucru pe care nu reuşesc să mi-l scot din cap. Jucam foarte bine pentru Fiorentina, Real a venit după mine, dar i-am refuzat înainte de a afla macăr ce ofertă vor să-mi facă. După toate câte mi se întâmplaseră, eram extrem de fericit la Firenze. Dar încă mă gândesc la acel moment: cum ar fi fost dacă acceptam?”, a declarat Mutu pentru „FourFourTwo”.

„Briliantul” strălucea în 2007, după un sezon ca la carte făcut în tricoul Fiorentinei. Atunci, presa din Italia anunțase că Real Madrid înaintase o ofertă de 17 milioane de euro pentru transferul lui Mutu.