Evenimentul Zilei > Monden > Cum a ajuns ProFM să urce pe acoperișul Capitalei
Cum a ajuns ProFM să urce pe acoperișul Capitalei

Cum a ajuns ProFM să urce pe acoperișul Capitalei

Inna și Andrei Gheorghe au avut același vis: Să facă show pe Casa Poporului. Lor li se alătură Antonia, Lori, Nicoleta Nuca, Mira, Lariss și Carla’s Dreams

Astăzi, pe acoperişul Casei Poporului va avea loc un concert inedit. ProFM organizează în premieră un concert susţinut de unii dintre cei mai mari artişti: Inna, Antonia, Lori, Lariss, Mira, Nicoleta Nuca şi Carla’s Dreams. Evenimentul „ProFM On Top pe Casa Poporului” va fi prezentat de Andrei Gheorghe şi va fi transmis în direct, de la ora 19.00, pe ProFM. Vedetele nu vor fi singure pe acoperişul clădirii, ci alături de 200 dintre ascultători.

„ProFM este recunoscut pentru evenimentele lui… altfel: inedite, unice, outside the box. Ani la rând şi-a obişnuit ascultătorii cu un stil nonconformist. Cele mai mari mişcări, cele mai tari evenimente, cele mai cele s-au întâmplat întotdeauna, prima dată, la ProFM!


FOTO: Inna și Andrei Gheorghe promit un show de zile mariAm făcut primul concert live într-un metrou în mişcare. Din Pipera până în Berceni, magistrala întreagă a cântat alături de trupa Voltaj şi echipa ProFM la Show la Metrow.

Am făcut primul concert live într-un tramvai în mişcare. Toată gaşcă HaHaHa, în frunte cu Smiley, a întors capete pe stradă pentru cântarea LIVE ce se desfăşura prin centrul Bucureştiului.

A fost cumva normal că următoarea noastră dorinţa să fie să urcăm sus, sus, cât mai sus, pe acoperişul Bucureştiului, pe cea mai cunoscută clădire din România, Casa Poporului”, a spus realizatorul.

De ce Casa Poporului?

„Pentru că e pentru prima dată. Pentru că e un loc unic în lume, pentru că a venit momentul să facem petrecerea naţiunii pe Casa Poporului, alături de 200 dintre ascultătorii noştri”, a adăugat realizatorul.

Ce spune Inna

Şi pentru Inna momentul este aşteptat de mult. „Sunt obişnuită să cânt pe acoperiş, pentru că am o serie de sesiuni live – „Rock the Roof” – pe cele mai înalte clădiri din marile oraşe: Mexico City, Londra, Paris, Istanbul şi Bucureşti.

Însă, mi-am dorit ca, la un moment dat, să ajung să cânt pe Casa Poporului, un etalon pentru români, a doua cea mai înaltă clădire din lume. Mulţumesc ProFM şi echipei mele de la Global Records pentru că mi-au îndeplinit dorinţa”, a spus artista.

Întrebată despre showul ce va avea loc pe acoperişul Casei Poporului, Inna a mărturisit că e aproape gata cu noi melodii: „Pregătesc un nou single la care lucrăm, videoclipul este filmat deja, abia aştept să îl auziţi cu toţii. Pentru concertul de pe Casă Poporului, pregătesc momente frumoase! Înseamnă foarte mult pentru mine să cânt acasă, sunt fericită de fiecare dată când timpul îmi permite să cânt în ţara mea”, a mai spus Inna.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: