Evenimentul Zilei > Social > Cum a ajuns Bobby Păunescu la Festivalul Sundance
Cum a ajuns Bobby Păunescu la Festivalul Sundance

Cum a ajuns Bobby Păunescu la Festivalul Sundance

Palatul Pionierilor B’92” (Pioneers Palace B’92), noul film scris și regizat de Bobby Păunescu, va avea premiera mondială la Festivalul de la Sundance, cel mai important eveniment dedicat cinema-ului independent de peste Ocean. Vestea l-a luat prin surprindere chiar pe regizor, care ne-a mărturisit că pelicula inspirată chiar din viața sa a fost realizată cu elevii săi de la Mandragora Film Academy și că nici nu se gândea să lanseze filmul în cinematografe. „Am trimis proiectul către Festival la o lună și jumătate după ce se închiseseră înscrierile. Am vrut să văd părerea lor. Am fost surprins de răspunsul afirmatv. Mi-au spus că este un film foarte bun, iar actorii sunt senzaționali”, a dezvăluit Bobby Păunescu.

Din distribuție fac parte Toto Dumitrescu, Mihai Dorobanțu, Dragoș Săvulescu, Alice Halpert, dar și băiatul actorului Horațiu Mălăele, Cristian, sau fotomodelul Alice Peneacă, prietena producătorului. Singurii actori consacrați sunt Ioana Pavelescu și Doru Ana.

„Palatul Pionierilor B’92” a fost inclus în secțiunea Evenimente Speciale și va rula pe 30 ianuarie, în prime time, de la ora 18.00, în Park City, Utah. Misterul „B 92” din titlu înseamnă „București 1992”, perioada când Bobby Păunescu, elev în clasa a IX-a, deschidea alături de câțiva colegi o discotecă. „Am început să fiu antreprenor din liceu. Am înființat o discotecă. Au fost ceva probleme și am avut nevoie și de pază…”, își amintește cu umor producătorul.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: