Cum a aflat Shakira că a fost înșelată. Detaliul care l-a dat de gol pe Pique

Cum a aflat Shakira că a fost înșelată. Detaliul care l-a dat de gol pe Pique Shakira lansează albumul „Femeile nu mai plâng”, cu dedicație pentru Pique. Sursa foto: Arhiva EVZ

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit anul trecut, iar motivul separării ar fi fost infidelitatea fotbalistului. Artista a aflat din întâmplare că este înșelată și a decis să pună capăt relației.

Celebra interpretă Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) s-au despărți anul trecut după 11 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii. Fotbalistul a trecut rapid peste separare și are acum o relație cu Clara Chia, o tânără de 23 de ani. Presa internațională a scris în repetate rânduri că Clara Chia a fost motivul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique.

Zilele trecute, presa din Columbia a scris și cum a aflat Shakira că a fost înșelată. Artista s-a întors acasă dintr-o călătorie și a descoperit un borcan gol de gem în frigider. Nici copiii și nici soțul ei nu consumau acest aliment. Ea l-ar fi luat la întrebări pe Gerard Pique, iar acesta nu a reușit să îi ofere o explicație credibilă, scrie ShowNews Today.

Piesă dedicată fostului soț

Zvonurile prind infidelitatea lui Pique au fost confirmate chiar de artistă în ultima melodie care este dedicată fostului ei soț. Piesa „Out of Your League“ face furori în mediul online și a adunat deja peste 110 milioane de vizualizări.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mă întorc la tine/ Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori, M-ai lăsat vecină cu soacra / Cu presa la ușă și datoriile la Fisc, Fără resentimente, dragă / Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare, Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine / Eu fac cât două de 22, Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio“ sunt câteva dintre versurile dure din piesa a Shakirei interpretată alături de rapperul Bizarap.

Vrea să se mute în America

Shakira a explicat și de ce a compus această piesă. „Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri”, a scris Shakira, pe Instagram.

După despărțirea dureroasă de soțul ei Shakira a anunțat că se va muta la Miami împreună cu cei doi copii. Plecarea în SUA a fost însă amânată, deoarece tatăl artistei este internat în stare gravă într-un spital din Barcelona.