Piesa compusă de Shakira ca să se răzbune pe Pique, un succes uriaș. Câți bani vor intra în conturile artistei

Piesa compusă de Shakira ca să se răzbune pe Pique, un succes uriaș. Câți bani vor intra în conturile artistei

Piesa „Out of Your League“ îi va aduce celebrei Shakira o sumă fabuloasă. Melodia îl ironizează pe fostul ei soț și a depășit pragul de 100 de milioane de vizualizări.

Piesa compusă de celebra interpretă Shakira pentru a se răzbuna pe fostul ei soț face furori în mediul online. Artista îl acuză pe Gerard Pique că a înșelat-o, iar versurile melodiei sunt clar dedicate fostului ei soț. Cei doi au divorțat după zece ani de căsnicie și au împreună doi copii.

Încasări uriașe

Videoclipul piesei „Out of Your League“ a adunat peste 110 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la alnsare. „Nu mă întorc la tine/ Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori, M-ai lăsat vecină cu soacra / Cu presa la ușă și datoriile la Fisc, Fără resentimente, dragă / Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare, Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine / Eu fac cât două de 22, Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio“ sunt câteva dintre versurile dure din piesa a Shakirei interpretată alături de rapperul Bizarap.

Înainte de această melodie Shakira a mai lansat alte două piese, „Monotonia“ și „Te Felicito“, care par a-i fi dedicate tot lui Pique. Presa spaniolă spune că artista are în acest moment un succes extraordinar și că va încasa de pe urma acestor piede în jur de 21 de miloane de euro, potrivit cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost o eliberare

Shakira a explicat și de ce a compus această piesă. „Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă. Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri”, a scris Shakira, pe Instagram.

Gerard Pique a ținut să ironizeze versurile melodiei fostei sale soții. El a apărut în public purtând noul său ceas Casio și spus că este foarte mulțumit de achiziția sa. Fotbalistul a vorbit și despre Renault, lăsând să se înțeleagă că va apărea în curând la volanul unui Twingo.

„De acum încolo, Casio ne va sponsoriza. Ceasul ăsta e pentru toată viața, credeți-mă, este un ceas al naibii de tare”, a spus Gerard Pique în cadrul unui podcast, potrivit El Confidencial.