Culmea ABJECȚIEI: Antena 3 pune la îndoială AUTENTICITATEA filmului în care unul dintre piloți striga după AJUTOR!

Culmea ABJECȚIEI: Antena 3 pune la îndoială AUTENTICITATEA filmului în care unul dintre piloți striga după AJUTOR!

Mircea Badea a declarat în emisiunea „100 de minute” a Alessandrei Stoicescu că, în această seară, va analiza autenticitatea filmului în care unul dintre piloții elicopterului SMURD prăbușit în lacul Siutghiol, strigă după ajutor.

Emisiunea „Sinteza zilei” din această seară, realizată de Mihai Gâdea, va analiza și dezbate dacă nu cumva filmul care redă dialogul dramatic dintre un pilot aflat în apele înghețate ale lacului Siutghiol și oamenii de pe mal este autentic sau fals, a afirmat Mircea Badea, în cadrul emisiunii „100 de minute” a Alessandrei Stoicescu.

La rândul său, Stoicescu s-a întrebat insinuant de ce oamenii de pe mal stăteau degeaba sau făceau fotografii, în loc să alerge după ajutor. Marți seara, tot la emisiunea „Sinteza zilei”, invitatul lui Mihai Gâdea a fost Raed Arafat, care a fost supus unei adevărate operațiuni de „spălare mediatică”.

După ce ieri i-am invitat pe cititorii EVZ să-i transmită un mesaj lui Raed Arafat, de data aceasta le cerem să transmită mesajul lor față de abjecția Antenei 3, de a manipula tragedia de la Constanța pentru a salva scaunele celor vinovați!

Ne puteți urmări și pe Google News