Adrian Bumbescu, acum șef al Centrului de copii şi juniori al Clubului Sportiv al Armatei, a declarat, vineri, că Marius Lăcătuş a condus echipa de seniori „numai după capul lui”, fără să accepte sfaturi de la nimeni, ceea ce îl face să fie vinovat pentru faptul că CSA Steaua a ratat promovarea în Liga a III-a pentru a doua oară consecutiv.

„Păcat că Steaua nu a promovat, dar fotbalul în Ghencea merge mai departe. Ce nu a mers la Steaua? Poate încăpăţânarea lui Marius Lăcătuş, pentru că a făcut numai după capul lui. Nu s-a sfătuit cu nimeni, asta o ştiu cu siguranţă. Pentru că a avut sfătuitori, dar i-a dat pe toţi la o parte. A vrut să facă numai el de capul lui. Nu sunt certat cu Lăcătuş, dar de ce să îl ocolesc? Doi ani la rând echipa nu a promovat şi e normal că e vina lui Lăcătuş. I s-a reproşat lui Lăcătuş faptul că nu a adus jucători cu experienţă, un vârf valoros… El a făcut însă ce a ştiut el", a afirmat „colonelul” despre fostul său coleg, cu care câştiga în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

„Sunt acum discuţii pentru venirea altor antrenori. Trebuie să fie un profesionist şi un manager sau un jucător care a îmbrăcat culorile Stelei. Aşa e normal. S-au perindat mii de jucători pe la Steaua, deci e normal ca unul să ni se alăture. Mie mi s-a propus la început postul de antrenor, dar am refuzat, eu coordonez Centrul de copii şi juniori. Să vedem dacă va veni Piţurcă şi Neaga. Nu ştiu, sunt discuţii cu mai mulţi antrenori. Nu va fi dezamăgitor că vom juca pe noul stadion din Liga a III-a. Cu siguranţă de acum încolo vom promova de la an la an şi nu va fi nicio problemă", a adăugat Bumbescu, vineri, la un eveniment organizat cu ocazia aniversării a 72 ani de la înfiinţarea CSA Steaua.

Marius Lăcătuş a demisionat din funcția de antrenor al echipei de fotbal CSA Steaua. „Fiara” a luat această decizie după ce formaţia sa a ratat şansa de a promova în Liga a III-a, pentru a doua oară consecutiv. Carmen București a invins CSA Steaua, duminică trecută, cu scorul de 1-0. Rezultatul din a treia etapă și ultima a play-off-ului Ligii a IV-A a făcut ca roș-albaștrii să își rateze obiectivul și în acest sezon, având nevoie de cel puțin un egal pentru a ajunge la barajul pentru accederea în Liga a III-a.