Cristina Cioran, dezvăluiri despre averea fostul ei partener. „E ocupat cu moștenirea primită”

Cristina Cioran, dezvăluiri despre averea fostul ei partener. „E ocupat cu moștenirea primită” Sursa foto EVZ

Cristina Cioran a comentat gestul fostului ei iubit de a arunca cenușa mamei sale în Lacul Tei. Alex Dobrescu a postat imaginile pe rețelele de socializare, spre uimirea fanilor. Fosta prezentatoarea de la Antena 1 a avut la rândul ei ceva de spus după gestul fostului partener.

Cristina Cioran comentează gestul fostului iubit

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au împreună o fetiță, motiv pentru care au stabilit de comun acord să păstreze legătură. Alex a povestit că nu a făcut nimic altceva decât s-ă respecte dorința mamei lui. Ea a fost cea care a cerut să fie incinerată, iar cenusă să fie aruncată în Lacul Tei.

Fostul iubit al prezentatoarei Cristina Cioran a decis să filmeze întregul eveniment și ulterior să-l posteze pe rețelele de socializare. Internauții nu au înteles de ce Alex a ales să arunce cenușa tocmai în Lacul Tei. La scurt timp după gestul fostului partener, prezentatoare a reacționat pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran nu a comentat gestul fostului ei iubit de a arunca cenușa în lac, mai ales că prezentatoarea a confirmat că fosta ei soacră și-a dorit să fie incenerată. Deși au ales să mențină o relație civilizată de dragul fetiței, Cristina a strecurat o mică înțepătură la adresa fostului ei partener.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cristina Cioran

Cristina Cioran. Sursa foto: Instagram

Alex Dobrescu a arunct cenușa mamei sale în Lacul Tei

Actrița Cristina Cioran a precizat căă tatăl fetiței este mult mai preocupat să intre în posesia moștenirii. O moștenire care nu este deloc mică.

„Fiecare om are dreptul să decidă cum își dorește plecarea sa din această lume. Mama lui Alex și-a dorit incinerarea ei. Așadar, asta a făcut băiatul său. Sunt treburile lor de familie, în rest, noi doi vorbim zilnic la telefon mai ales că avem și un copilaș împreună. Însă, în perioada asta este mai ocupat cu averea uriașă lăsată de mama lui.”, a declarat Cristina Cioran.

LA rândul lui Alex Dobrescu a mărturisit că provine dintr-o familie cu stare. Femeia care i-a dat viață i-a lăsat o avere demnă de luat în considerare. Este vorba de 50.000 de lei și un teren de 10.000 de metri pătrați, la care se mai adaugă șase case pe care Alex le-a primit pe vremea când mama lui încă mai trăia.

Alex Dobrescu

Sursa foto: Instagram

Cristian Cioran și Alex Dobrescu au o fetiță împreună

„Mama a lăsat, prin testament, ca doar eu să fiu prezent la incinerarea sa. A fost foarte bogată. Mi-a lăsat un card plin cu bani, cu 50.000 de lei, ca să-l folosesc pentru copiii mei, dar și un teren intravilan, la Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați.

Dar și un mesaj în care mi-a scris următoarele: Să încercăm să nu supraviețuim într-o viață ce n-am trăit-o! Trăiește clipa suspendată între nimicnicie și eternitate”, a declarat Alex Dobrescu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.