Cristiano Ronaldo ar putea lăsa Manchester United pentru AS Roma. Vedeta este dorită de mai multe cluburi sportive

Cristiano Ronaldo ar putea lăsa Manchester United pentru AS Roma. Vedeta este dorită de mai multe cluburi sportive Sursa foto: EVZ

După ce s-a zvonit că Ronaldo va pleca de la Manchester United, s-a auzit și că jucătorul ar putea ajunge la AS Roma, sub conducerea lui Jose Mourinho. Fotbalistul a fost căutat de mai multe nume grele din lumea sportului.

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Manchester United și ar putea ajunge la AS Roma, sub conducerea lui Jose Mourinho. Potrivit Gazzetta dello Sport şi Retesport, agentul jucătorului de 37 de ani, Jorge Mendes, ar fi contactat clubul italian pentru a-i propune un transfer.

La AS Roma, antrenor este Jose Mourinho, care l-a pregătit pe Cristiano Ronaldo şi la Real Madrid. Sportivul este dorit și de Bayern Munchen.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit om din lume

Cristiano Ronaldo se bucură de un succes incredibil și pe Instagram. Sportivul este oficial cel mai bine plătit om din lume pe aplicație. În februarie, contul jucătorului trecea borna de 400 de milioane de urmăritori și urmează să depășească pragul de jumătate de miliard, acum având 459 de milioane de urmăritori.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ronaldo a devenit și cel mai plăcut om de pe Instagram. Portughezul l-a depășit în acest clasament pe Dwayne Johnson (50 de ani). Potrivit The Little Facts, actorul se bucură de aproximativ 1.44 de milioane de euro pentru o postare, în timp ce Cristiano Ronaldo depășește un milion și jumătate de euro.

Sursa: Facebook/ Cristiano Ronaldo

Lionel Messi (35 de ani), este o alt sportiv foarte bine plătit pe Instagram, el câștigă 1.11 milioane de euro la fiecare postare.

Cristiano Ronaldo, vedeta lui Manchester United, a devenit și cel mai bun marcator din toate timpurile din fotbalul mondial. El a înscris de trei ori în meciul disputat de echipa sa cu Tottenham Spurs.

Jucătorul de fotbal portughez a marcat de trei ori, în minutele 12, 38 și 81. În acest sezon, fotbalistul portughez a înscris 18 goluri în toate competiţiile în care a participat echipa sa.

„Ei bine, nu știu, eu nu l-am întrebat dacă e sau nu fericit la acest club. Pentru mine, e important doar să fie pregătit fizic din nou, iar ieri a revenit la antrenamente. Nu știam de plecarea lui în Portugalia, n-are rost să mă uit la ce s-a întâmplat acum câteva zile în urmă. Pentru mine, important e ce se întâmplă azi și mâine. Nu mai are rost să vorbesc din nou despre asta”, a precizat și Rangnick, antrenorul sau, conform Stretty News.