Cristiano Ronaldo a fost invitatul emisiunii „Good Morning Britain”, la ITV, al cărui realizator este Piers Morgan. În cadrul unui documentar, fotbalistul portughez a văzut în premieră imagini cu tatăl său, Jose Dinis Aveiro. Părintele lui Cristiano a fost alcoolic și a murit în 2005, la Londra, după ce i-a cedat ficatul. Fotbalistul a mărturisit că nu și-a cunoscut atât de bine tatăl.

Imediat după ce a văzut imaginile în care tatăl său îl lăuda, Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns.

Nu am văzut niciodată aceste imagini, îmi cer scuze. Cel mai mare regret al meu este că am ajuns numărul 1 în fotbal și că el nu a văzut asta. Nu m-a văzut primind atâtea premii. Familia mea a văzut aceste lucruri, mama, frații mei, chiar și fiul meu cel mare. Dar tatăl meu… nu a văzut nimic.

Am crezut că acest interviu va fi amuzant, nu mă așteptam să plâng. Habar nu aveam de aceste imagini. Nu știu de unde le aveți… Trebuie să mi le dați, ca să le arăt și familiei mele. Nu mi-am cunoscut niciodată sută la sută tatăl. A fost alcoolic. Nu am purtat niciodată o conversație normală cu el. Era dificil”, i-a spus Ronaldo realizatorului emisiunii.