Preda nu crede că actualizarea listelor electorale va schimba decizia CCR şi speră că Radu Stroe, ministrul Administraţiei, va reveni asupra declaraţiei sale. "Sper ca domnul Stoe să retracteze ce a spus. Nici nu trebuie să intrăm pe acest tărâm al speculaţiilor. Trebuie să vedem ce are de gând să facă Guvernul. Data trecută au blocat CC trimiţând două adrese contradictorii, nu are rost să speculăm, dar nu cred că România trebuie să devina locul în care pentru prima data în istoria consultărilor electorale numărul celor care votează e stabilit la o lună după consultarea electorală", a declarat democrat-liberalul, conform ziare.com.
Liderul PDL şi-a exprimat îndoiala că în vreun loc din lume s-a întâmplat ca numărul de alegători să fie fixat la o lună după ce se termină consultarea electorală. "Rămân încă la speranţa că nu vom asista la o asemenea întâmplare inedită pentru intreaga istorie a consultărilor electorale. Nimeni în lume nu va putea recunoaşte aşa ceva", a comentat Preda.
CITIŢI ŞI:

  • RADU STROE: „Au venit peste 65% din datele din teritoriu legate de listele electorale. VA FI INTERESANT!”
  • Ministerul de Interne pregăteşte UN MARE FALS: scoaterea din listele electorale permanente a peste 2,5 milioane de români cu drept de vot