Evenimentul Zilei > Politica > Cristian Popescu PIEDONE îl susține pe Răzvan SAVA în cursa pentru Primăria SECTORULUI 4. Imformații de ULTIMĂ ORĂ
Cristian Popescu PIEDONE îl susține pe Răzvan SAVA în cursa pentru Primăria SECTORULUI 4. Imformații de ULTIMĂ ORĂ

Cristian Popescu PIEDONE îl susține pe Răzvan SAVA în cursa pentru Primăria SECTORULUI 4. Imformații de ULTIMĂ ORĂ

Răzvan Sava, candidatul PNL pentru primăria Sectorului 4, a spus joi că fostul edil, Cristian Popescu Piedone, îl va susține în campanie deoarece PP-USL nu are un candidat propriu în acest sector al Capitalei. El menționează că nu există o înțelegere la nivel de partide.

”Domnul Cristian Popescu Piedone mă sprijină la primăria Sectorului 4. Eu în continuare sunt membru PNL şi susţin membri PNL la Consiliul local al primăriei Sectorului 4. Dânsul şi-a manifestat intenţia să susţină candidatura mea întrucât PPUSL nu are candidat la primăria de sector”, a spus Răzvan Sava pentru Mediafax.

Totodată, Sava a mai afirmat că o să facă un sondaj în Sectorul 4 pentru a vedea care sunt șansele sale reale pentru câștigarea alegerilor de pe data de 5 iunie.

Tribunalul București a respins definitiv candidatura lui Piedone la primăria din Sectorul 4, după alte trei încercări eșuate de a se reînscrie în cursa pentru recâștigarea funcției de primar la acest sector.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: